0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadan gelen arabayı düşünemiyorum en heyecanlı yerinde tam seni sollarken birden alev topu geliyo önüne ... Birden vitesi yusuf a alıyo yusuf yusuf....
Arkadaşın verdiği egzozu aracıma taktım susturucu ıptalı fılan yok hafıf bir kükreme yapıyo hosuma gıdıyor dıye taktırdım.Fakat aracı 6 devirde bazen kullandıgımda egzozdan alev attıgını ogrendım vede denedıkte arkadaslada gercektende böyle.Bu herhangı bı sorun yasatırmı fikirlerinizi ögrenmek ıstedım.Teşekkürler yazan arkadaşlarada.
Alev topu flan naptın abı sen
Vidyo bakıcam tamam cekmeye calısıcaz arkadasa söylıcem bir.Ana yolda egzozu takınca denıyım dedım 6 binden dustum anıden 4bine fılan neyse ışıklara geldik.Taksici yanaştı Agacım dıyo senın egzoz dıyo alev atıyo dıyo bana =P.Sonra arkadaşı aradım böyle böyle atmaz fılan dedı cagardım onu dedım ona sen önden bas gelıcem ben gıttı yanından geçtim sonra dedi harbidende atıyo fılan.Egzozcuya gıttım kullanılmadıysa egzoz bir süre kurum dan yapabılır dedı aklıma takıldı motora zararı filan olmasında.Ertesi gün yan aynalarada parlak film çektik gece çektim telefonla pek güzel değil foto ama son halini paylaşıyım arabanında
Senin arabanın akünün ömrü bitmiştir kanımca kardeşim cunku 1dk ile olıcak iş değil o