0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
safa bey öncelikle hayırlı olsun.bahsettiğiniz değerleri şehir içi yoğun tarfikte mi aptınız acaba?
sakarya yeşilyurt brc bayisinde 1550 tl'ye (12 taksit) taktırdım. prins markasını duydum ama hiç düşünmedim gidip taktırsam mı diye. BRC'yi bana önerdiler ayrıca BRC bayisi yabancımız değildi.ben de bu sebepten BRC'yi tercih ettim. pişman da değilim bu markayı seçtiğim için.bence BRC ve prins arasında çok büyük fark olacağını zannetmiyorum.ustasına göre gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz.ekstradan 1000lira fark vermeye gerek yok bence.şehir dışına çıkma imkanım olmadı ama şehir içinde şuana kadar 370 km yol yaptım. montajını yaptıklarında 20tl lik gaz almışlar shell'den aracı teslim aldıktan sonra o gazla 97 km yaptım. sonrasında kendim 50 tl (19,30lt, 2,59tl'den) gaz aldım onunla da 260km yol gittim. deneme amacıyla yüksek devirlerde kullandım ona rağmen 7,42lt/100km - 19,2 krş/1km gibi bir tüketim oldu.şimdi de opet'ten gaz aldım 50tl (19,31lt).bir de opeti deneyeceğim bakalım ne kadar götürecek.yol gittikçe tüketim değerlerimi aktarmaya çalışacağım. umarım bir faydası olur sizin için.
teşekkür ederim çok yardımcı oldun.bende brc diyorum ama usta prins diyor kafam karısıyor.garantiyi düşünmedin sanırım lpg yi takdırırken.Bugun opetten benzin aldım 4.90 dan ve arabam 356 kuruş yakmış ve mümkün oldugunca düzgün kullanıyorum.senin degerlerine bakınca kıskandım valla sanırım bende taktıracagım
ustanız iyiyse 400 tl daha fazla verin prins taktırın.1650 tl brc 1950-2 bin tl de prins.Prinsin enjektörleri daha kaliteli.Brc ninki gibi çıt çıt çetene söylemiyor.Ccorolla hb de brc verso da landi renzo var.Bunlar hemen hemen aynı 2 sindende çok memnunum.Prins farklı.650 tl verip valve care taktırırsanız aracınızın motorunu uzun süre korur.Göstergeside çok şık.Prins yazan yeri sarı dolum seviyesini beyaz led ayarlattık göstergelere çok yakın oluyor.
valla mehmet bey brc yı uzun yıllar kullandım sorunsuz olarakta kullandım.My seguent 7 vardı.Çıt çıt çetene çalıyordu.İnayet ustaya mardinde corolla comfort extr.2,000 tl ye prins taktırdık .Takılan enjektörlerde khein di.Arabasını seviyorsa bir insan uzun yıllar lg li kllanıp satmayacaksa prins ve valve care ile güzel olur ama.Onun haricinde BRc landi renzo tarrtarini bana göre prins ten sonra aynı kalite.ŞAhsi düşüncemdir.Kişi cebine göre ne taktırırsa taktırır.Yanlışım varsa düzeltin.Prinsin kehın enjektörleri tepsi süresi olarak benzin enjektörlerine en yakın çalışan enjektörler herhalde..En kötü yanı prinsi brc gibi yaygın servi agını bulamazsınız.
2011 Toyota coralla comfort extra brc takılalı 7 ay oldu sorun yaşamadım 52 lt lik tank 100tl lik gazla tam olarak 400km yapıyor iyi diyorlar diğer araçlar ne yakıyor bilmiyorum tabi benzinde yakıyor değermi değmezmi bilmiyorum ama lpg yi doldururken değiyor bibi geliyor...
Küçük arabanın faydaları.. 150 liralik benzin ile 600 km yapıyorum. Şehir içi/dışı karışık.
benzin kapağının altına?