Gönderen Konu: gösterge dijital mi ibreli mi  (Okunma sayısı 2556 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
gösterge dijital mi ibreli mi
« : Ekim 05, 2012, 14:50:04 »
arkadaşlar yeni bir yari aldım 2009 model fakat aynı model aynı kasa aracların bazısında dijital hız göstergesi  var bazısında ibreli var bu neye göre değişiiyor
ayrıca birde aracın ruhsatında sol yazıyor fakat klima dijital değil bu ne demek

Toyota Club Türkiye

gösterge dijital mi ibreli mi
« : Ekim 05, 2012, 14:50:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: gösterge dijital mi ibreli mi
« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2012, 15:07:24 »
arkadaşlar yeni bir yari aldım 2009 model fakat aynı model aynı kasa aracların bazısında dijital hız göstergesi  var bazısında ibreli var bu neye göre değişiiyor
ayrıca birde aracın ruhsatında sol yazıyor fakat klima dijital değil bu ne demek

ruhsata kafalarına göre yazıyorlar. mesela bizim araç düz vites ama a/t yazıyor. yaris'te gösterge paneli aracın üretildiği zamana göre değişiyor. makyajlı yaris'te analog hız göstergesi mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2012, 16:26:58 »
gösterge paneli olayı şöyle oluyor. Araç eğerki terra sporty ise ibreli diğerlerinde dijital diyebiliyorum.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 05, 2012, 18:28:59 »
gösterge paneli olayı şöyle oluyor. Araç eğerki terra sporty ise ibreli diğerlerinde dijital diyebiliyorum.
Bende öyle biliyorum..kuzenim aldı 2008 model 1.3 mm sol ve onunda dijital gösterge ve analog klimalı...
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''