0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
auris 1.6 comfort extra'ya ben de sakarya'da lpg montajı yaptırdım, elbirlikte. yeşilyurt'u da duydum ama daha önce hiç onlarla çalışmadım. bundan önce 2 arabama daha lpg taktırmıştım birisi isarda (isar'a sakın ama sakın gitme), arabayı lpg probleminden dolayı satmak zorunda kaldım. yani diyeceğim eğer lpg taktıracaksan bence, nacizane görüşüm marka biryerde taktır, sorun yaşama. Sakarya'da elbirlik iyidir, ayrıca kocaeli'nde faruk sevgiliyi'de çok övüyorlar bence bu ikisinden birinde taktır ve 50-100 TL'nin hesabını yapma ki sonra sorunsuz binesin.daha önce sütten ağzı yanmış birisi olarak bunları yazıyorum.
İki ay önce Ankara Mocan Otogaz da BRC MY11 model kit taktırdım. Performanstan gayet memnunum. Ortalama yakıt tüketimi şehir içerisinde 9 - 9,5 lt / 100 Km
Yakıt tüketimi konusunda net birşey söylemem doğru olmaz; şöyle ki size lt üzerinden bir değer söylemem lazım yalnız, po'dan alırsam az gidiyor, shellden alırsam çok gidiyor. bir de arabam 20bin bakımına yaklaştı dolayısıyla filtreler iyice kirlendi ve tüketim arttı. ortalama olarak birşey söyleyecek olursam benzin tüketimi bilgisayarda 8 lt gözüküyor, lpg tüketimi 10 lt civarında. diğer konuda da haklısınız eğer sorun olursa veya bin, onbin bakımı gibi servise gitme gerekliliklerinden dolayı Sakarya'da montaj yaptırmak daha mantıklı gibi görünüyor. ben de bu sebeplerden dolayı elbirlikte montaj yaptırdım yoksa fs bana biraz daha uygun bir fiyat söylemişti.umarım yardımcı olabilmişimdir.