Gönderen Konu: lpg montajı - a c i l  (Okunma sayısı 2658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
lpg montajı - a c i l
« : Ekim 03, 2012, 09:43:57 »
Sakarya Yeşilyurt Otogaz BRC bayisine lpg montajı yaptıran veya hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim. (Auris 1,6 comfort extra lpg taktıracağım)
2012 auris 1.6 comfort extra manuel - BRC

Toyota Club Türkiye

lpg montajı - a c i l
« : Ekim 03, 2012, 09:43:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: lpg montajı - a c i l
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2012, 14:43:13 »
İki ay önce Ankara Mocan Otogaz da BRC MY11 model kit taktırdım. Performanstan gayet memnunum. Ortalama yakıt tüketimi şehir içerisinde 9 - 9,5 lt / 100 Km
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2012, 14:47:22 »
auris 1.6 comfort extra'ya ben de sakarya'da lpg montajı yaptırdım, elbirlikte. yeşilyurt'u da duydum ama daha önce hiç onlarla çalışmadım. bundan önce 2 arabama daha lpg taktırmıştım birisi isarda (isar'a sakın ama sakın gitme), arabayı lpg probleminden dolayı satmak zorunda kaldım. yani diyeceğim eğer lpg taktıracaksan bence, nacizane görüşüm marka biryerde taktır, sorun yaşama. Sakarya'da elbirlik iyidir, ayrıca kocaeli'nde faruk sevgiliyi'de çok övüyorlar bence bu ikisinden birinde taktır ve 50-100 TL'nin hesabını yapma ki sonra sorunsuz binesin.

daha önce sütten ağzı yanmış birisi olarak bunları yazıyorum.
2011 AT Auris - BRC Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2012, 14:57:10 »
auris 1.6 comfort extra'ya ben de sakarya'da lpg montajı yaptırdım, elbirlikte. yeşilyurt'u da duydum ama daha önce hiç onlarla çalışmadım. bundan önce 2 arabama daha lpg taktırmıştım birisi isarda (isar'a sakın ama sakın gitme), arabayı lpg probleminden dolayı satmak zorunda kaldım. yani diyeceğim eğer lpg taktıracaksan bence, nacizane görüşüm marka biryerde taktır, sorun yaşama. Sakarya'da elbirlik iyidir, ayrıca kocaeli'nde faruk sevgiliyi'de çok övüyorlar bence bu ikisinden birinde taktır ve 50-100 TL'nin hesabını yapma ki sonra sorunsuz binesin.

daha önce sütten ağzı yanmış birisi olarak bunları yazıyorum.

bir de AS Otogazı duydum onun için de iyi yorumlar yapmışlardı. benim bir de şu çekincem var. Sakaryada otuyorum haftanın 6 günü çalışıyorum. bu yüzden yarın bir gün bi sorun çıktığı zaman İzmit'e AS veya FS otogaza kadar gidip gelmek benim için ekstra masraf ve zaman kaybı olur mu? Sakarya'da elimin altında bir yere gitmek daha mı avantajlı olur? gibi sorular geçiyor kafamdan. bir de yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 03, 2012, 15:01:51 »
İki ay önce Ankara Mocan Otogaz da BRC MY11 model kit taktırdım. Performanstan gayet memnunum. Ortalama yakıt tüketimi şehir içerisinde 9 - 9,5 lt / 100 Km

Ankara Mocan'ı daha önce forumda bazı arkadaşlardan da duymuştum. iyi yorumlar yapmışlardı. Montajı BRC'nin orjinal çalışma talimatına uyarak mı yapıyorlar? bu güne kadar hiç arıza ışığı yandı mı? Yeşilyurt otogaz'da şöyle birşey dediler : "biz kendimize o kadar güveniyoruz ki aracınıza BRC takalım bir ay deneyin bir ay sonunda eğer ki memnun kalmazsanız sistemi komple sökeriz paranızı da iade ederiz" . gibi bir ifade kullandılar bilmem ne kadar doğrudur. sözlerinin arkadasında dururlar mı bilmiyorum tabi ki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Ekim 03, 2012, 15:12:57 »
Yakıt tüketimi konusunda net birşey söylemem doğru olmaz; şöyle ki size lt üzerinden bir değer söylemem lazım yalnız, po'dan alırsam az gidiyor, shellden alırsam çok gidiyor. bir de arabam 20bin bakımına yaklaştı dolayısıyla filtreler iyice kirlendi ve tüketim arttı. ortalama olarak birşey söyleyecek olursam benzin tüketimi bilgisayarda 8 lt gözüküyor, lpg tüketimi 10 lt civarında.
diğer konuda da haklısınız eğer sorun olursa veya bin, onbin bakımı gibi servise gitme gerekliliklerinden dolayı Sakarya'da montaj yaptırmak daha mantıklı gibi görünüyor. ben de bu sebeplerden dolayı elbirlikte montaj yaptırdım yoksa fs bana biraz daha uygun bir fiyat söylemişti.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
2011 AT Auris - BRC Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 03, 2012, 15:25:35 »
Yakıt tüketimi konusunda net birşey söylemem doğru olmaz; şöyle ki size lt üzerinden bir değer söylemem lazım yalnız, po'dan alırsam az gidiyor, shellden alırsam çok gidiyor. bir de arabam 20bin bakımına yaklaştı dolayısıyla filtreler iyice kirlendi ve tüketim arttı. ortalama olarak birşey söyleyecek olursam benzin tüketimi bilgisayarda 8 lt gözüküyor, lpg tüketimi 10 lt civarında.
diğer konuda da haklısınız eğer sorun olursa veya bin, onbin bakımı gibi servise gitme gerekliliklerinden dolayı Sakarya'da montaj yaptırmak daha mantıklı gibi görünüyor. ben de bu sebeplerden dolayı elbirlikte montaj yaptırdım yoksa fs bana biraz daha uygun bir fiyat söylemişti.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

AS otogaz 2000 lira = toyota kaya yaptırıyormuş montaj ve ruhsata işleme masrafları dahil diyor
yeşilyurt otogaz = 1550TL 12 taksit + 325 ruhsat işlemleri için istiyor toplamda 1875tl

size ne kadar fiyat çıkardılar FS ve elbirlikte

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Ekim 03, 2012, 16:00:13 »
FS 1650 taksitle 1520 nakit
elbirlik 1650 taksitle 1550 nakit ben nakit 1550 TL'ye taktırdım, ruhsat işlemlerini de kendim yaptım. zaten ruhsata işleme işlemleri her yerde aynı ücret olur ona takılmamak lazım.
2011 AT Auris - BRC Lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 22, 2012, 10:32:06 »
8 ay önce ankara mocanda 1500tl ye brc taktırdım herhangi bir sorun yaşamadım çok memnunum.iyiki taktırmışım.çok km yapmamama rağmen gaz alırken ortalama aylık 60 tl lik alıyorum benzinliyken ayda 130 tl civarında alıyordum şu andaki fark brc taksitimi karşılıyor.bence değer.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 22, 2012, 21:22:33 »
YEŞİLYURT'A Gönül rahatlığıyla BRC montajı yaptırabilirsiniz.Cemal Bey'e lütfen selamlarımı iletiniz.Bulunduğunuz ilde tecrübeli bir servis var ,diğer bayiler de işini doğru yapan servisler ama aradığınız servis yanı başınızdaki Yeşilyut'tur.Selamlar...
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz