Gönderen Konu: kaza yaptım yardım lütfen...  (Okunma sayısı 3204 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: kaza yaptım yardım lütfen...
« Yanıtla #20 : Ekim 02, 2012, 15:42:45 »
kasko lastiklerde yıpranma hesaplar. son 1 veya 2 ayda alınan lastiklerin ücretinin tamamını öder. yani aracınız trafiğe çıkış tarihi veya lastiği aldığınız tarih eskiyse tamamını ödemez. bu tüm kasko şirketlerinde ve tüm poliçelerde böyledir.
murat bey, ben aracımı 2011 in şubat ayında aldım. lastikler henüz çok yıpranmış değil çünkü kendi orjinal aldığım lastikleri ve henüz 10.000 km yaptım. bu kadar km de böyle olmaması gerekmez mi?
2011 Corolla 1.33 Comfort

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 02, 2012, 15:42:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #21 : Ekim 02, 2012, 15:44:31 »
geçmiş olsun, arabayı n'apçan, satçanmı
teşekkürler kemal bey, hayır arabayı satmayı düşünmüyorum. zaten sadece lastiklerde sorun var araç başka bir hasar görmedi çok şükür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Ekim 02, 2012, 15:45:16 »
Size neyi öderiz neyi ödemeyiz dedikleri zaman bunu yazili isteyin.
Sonra isin ehli biri ile incelersiniz.
yardımınız için çok teşekkürler murat bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 02, 2012, 18:36:31 »
teşekkür ederim önder bey, ben aracımı 2011 in şubat ayında aldım. lastikler henüz çok yıpranmış değil çünkü kendi orjinal aldığım lastikleri ve henüz 10.000 km yaptım. bu kadar km de böyle olmaması gerekmez mi?
o kadarını bilemem, ama bir arkadaşın dediği gibi yazılı bildirmelerini isteyin bence de. açıklasınlar bir zahmet sebebini.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 02, 2012, 18:50:21 »
Arkadasım bazı kaskoların i...nelikleri mevcut.Ben mardinde çalısırken lastigim top attı jantım hafif yamuldu.Ozaman başak sigortaydı toyota kasko adı altında.D.bakır servisi ödemiyor diyor.Gaziantep servisi ödüyor diyor.Uztmaya gerek yok sonu.D.bakır mardin yollarının bozuyk olması nedenıyle bu bölgede oluşacak jant lastık hasarlarını ödemiyormuş,Gaziantepte olsa ödüyormuş.Fırlamalıga bak.Bende deli oldum sabaha 4 jantı lastigi çaldırtacam sıkıyosa ödemeyın dedim suratlarına kapattım.Sendede böyle bir fırlamalık vardır.
Bİraz sert konus.Para ödememekte diret.Kaskonun genel merkezini felan ara servisle muhattap olma.Toyota kasko diyorlar ama ya ak yapıyor yada bbaşka firma.
Vur kır parçala soorunu halledersin.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 18, 2012, 22:02:14 »
merhaba arkadaşlar benimde aurisime 4 gün önce arkadan çarptılar allahtan sağ arka sinyal kırıldı ve tırnak kadar çizik var sanırım arka tampondada sarkma var darbe yok tamponda ama bilemicem.tabi çarpan kişinin sigortası hasarımı karşılayacak ancak anlamadığım bir şey var aracımda tüp var onun sökülmesi gerekiyormuş boya için fırına gireceği için tüpüde sökmek için dışardan birine söktürülüyormuş bunun için benden 80 tl alacaklarını söylediler demem o ki bu parayıda bana çarpan kişinin sigortasından almaları gerekmezmi.ayrıca kendi kasko şirketimden bana kiralık araç vereceklerdi kredi kartı teminatı falan filan istediler kafam sarmadı kabul etmedim aracı. umarım bana başka masraf çıkartmazlar uykularım kaçtı valla.ve arabamı bir hafta sonra teslim edeceklerini söylediler.sanayide yaptırsam bi günde hepsini yaptırırdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 18, 2012, 22:14:08 »
boyayı nereye atacaklar onu anlamadım..kaportada bişey yok diyorsunuz tamponda sarkma var.sinyal kırık .
2011 d4d Corolla