O kadar kolay değil . Eğer 2. kere yakalanırsa araç trafiğin otoparkına çekilir .
Benim aracı otoparka çektiler hemde ilk defa cam filminden ceza yememe rağmen trafiktende men ettiler , polise saatlerce dil döktüm ama nafile en son küfürü yedi benden, oda rahatladı bende
ben cezayı yedikten aylar sonra söktürüp trafiğe gittim araç yeniden muayeneden geçmedi sadece fotoğrafını çekip cezayı sildiler bilginize
Enes trafikten men edilirsen aracın trafiğe uygunmu değilmi diye mecburen muayeneye gitmek zorundasın

cam filminden ceza yiyip aylar sonra sildirmen farklı bir konu trafikten men edilmek farklı bir konu

lazerle karartmalı camlar cezaya giriyormu. Lazerle karartmanın maliyeti ne kadar veya renkli camın maliyeti ne kadar
ben 2 yıl önce yaptırmayı düşündüm en düşük 450TL fiyat almıştım kartal oto sanayiden, 450 600 arası değişiyordu lazerle karartma birde cam boyama işlemi var oda değişik birşey ama fiyatını sormadım.
lazerle karartmaya polis birşey diyemez orjinalmi değilmi nerden bilecek ? camda film var diyip anahtarla yada tornavida ile çizmeye kalksada film olmadığını görecek