Gönderen Konu: Cam filminden ceza yedim!  (Okunma sayısı 13163 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam filminden ceza yedim!
« Yanıtla #40 : Ekim 02, 2012, 16:20:27 »
O kadar kolay değil . Eğer 2. kere yakalanırsa araç trafiğin otoparkına çekilir .

Benim aracı otoparka çektiler hemde ilk defa cam filminden ceza yememe rağmen trafiktende men ettiler , polise saatlerce dil döktüm ama nafile en son küfürü yedi benden,   oda rahatladı bende ;)

ben cezayı yedikten aylar sonra söktürüp trafiğe gittim araç yeniden muayeneden geçmedi sadece fotoğrafını çekip cezayı sildiler bilginize

Enes trafikten men edilirsen aracın trafiğe uygunmu değilmi diye mecburen muayeneye gitmek zorundasın ;)  cam filminden ceza yiyip aylar sonra sildirmen farklı bir konu trafikten men edilmek farklı bir konu ;)

lazerle karartmalı camlar cezaya giriyormu. Lazerle karartmanın maliyeti ne kadar veya renkli camın maliyeti ne kadar

ben 2 yıl önce yaptırmayı düşündüm en düşük 450TL fiyat almıştım kartal oto sanayiden,  450 600 arası değişiyordu lazerle karartma birde cam boyama işlemi var oda değişik birşey ama fiyatını sormadım.

lazerle karartmaya polis birşey diyemez orjinalmi değilmi nerden bilecek ? camda film var diyip anahtarla yada tornavida ile çizmeye kalksada film olmadığını görecek ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 02, 2012, 16:20:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 02, 2012, 19:48:30 »
Benim aracı otoparka çektiler hemde ilk defa cam filminden ceza yememe rağmen trafiktende men ettiler , polise saatlerce dil döktüm ama nafile en son küfürü yedi benden,   oda rahatladı bende ;)

Abi ceza maddesi 30/1b normalde madde de açıkça belirtiliyor önce ihtar edilir tekrarında araç bağlanır diye ama sizle ilgilenen memur az muhterem çok ..... olduğu için senin başını ağırtmış .

Ceza maddesi ile ilgili daha fazla bilgi : http://tsof.org.tr/ceza_rehberi.php?ceza_puan_secenek=&ceza=30%2F1-b&secenek_al_butonu=Ceza+Maddesi+%DD%E7eri%F0i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 02, 2012, 21:24:43 »
Son durumu şöyle toparlıyayım

1- Bugün filmleri söktüreceğim filmcide özel bir ilacı varmış onu sıkınca hemen sökülüyormuş.
2- En kısa zamanda trafik şubeye gidip aracı göstereceğim
3- Belki bir dahaki yaz başında en açığından tekrar taktırabilirim

Teşekkür ederim :)

Yunus bey, cezayı tam olarak nerede yediniz? İstanbul'da cam filmi kullanan araç çok. Bu yüzden ceza yiyen görmedim. Benim araçta da cam filmi var polislerin yanından sıklıkla geçiyorum kimse birşey demedi. Sizin ön camda da mı film vardı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 02, 2012, 22:32:10 »
Abi ceza maddesi 30/1b normalde madde de açıkça belirtiliyor önce ihtar edilir tekrarında araç bağlanır diye ama sizle ilgilenen memur az muhterem çok ..... olduğu için senin başını ağırtmış .

Ceza maddesi ile ilgili daha fazla bilgi : http://tsof.org.tr/ceza_rehberi.php?ceza_puan_secenek=&ceza=30%2F1-b&secenek_al_butonu=Ceza+Maddesi+%DD%E7eri%F0i

Arabanın benden önceki sahibide cam filminden ceza yemiş memurun dediğine göre artık yalansa Allah'a bilir doğrusunu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 02, 2012, 22:32:57 »
Yunus bey, cezayı tam olarak nerede yediniz? İstanbul'da cam filmi kullanan araç çok. Bu yüzden ceza yiyen görmedim. Benim araçta da cam filmi var polislerin yanından sıklıkla geçiyorum kimse birşey demedi. Sizin ön camda da mı film vardı?

1. köprü girişinde yedim. İlk kez polis cevirdi ve ilk cevamdı o yüzden çok özel benim için hiç unutmayacağım  :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ekim 02, 2012, 22:36:02 »
1. köprü girişinde yedim. İlk kez polis cevirdi ve ilk cevamdı o yüzden çok özel benim için hiç unutmayacağım  :asikadam:
Abi bende ilk cezamı filmden yedim zaten başka cezam da yok . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ekim 02, 2012, 22:37:26 »
Filmleri söktüm arkadaşlar ama canım çıktı tam 3 saattir uğraşıyorum. Önce mahalledeki filmciye gittim adam kurutma makinasıyla ıssıttı ve söktü, sökerken baya uğraştı oda 4 senedir üzerinde olduğu için iyice yapışmış dediğine göre.

Asıl iş söktükten sonra... Camlar yapış yapıştı heryeri, film ustası tüm döşemeyi söküp camları çıkarmadan temizlenmez dedi 100 TL'de işçilik alırım dedi topiş  :nija: ben söktürmedim döşemeyi böyle kalsın dedim. Sonra arabayı kapının önüne çektim ailecek giriştik tinerli bezle sildik cam gibi oldu :)

Araba filmsizde hoşuma gitti, iç döşeme siyah olduğu için gene karanlık duruyor hafiften ve içinin gözükmeside ayrı bir hava kattı sanki bilemiyorum. Belki en açığından 1 numara oluyor sanırım gene taktırırım film.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ekim 06, 2012, 16:57:14 »
öyle yapış yapış kullanılırmı araba
sat gitsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)