Gönderen Konu: Cam filminden ceza yedim!  (Okunma sayısı 13161 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Cam filminden ceza yedim!
« : Ekim 01, 2012, 10:27:42 »
Arkadaşlar,

Bu sabah itibariyle ilk cezamı yemiş bulunmaktayım, cam filminden, 154 TL eğer 1 hafta içerisinde ödersem 108 TL'miş.

VEE 1 hafta içerisinde filmleri söküp aracı göstermezsem trafikten men edeceklermiş. Ben cezayı ödeyip aynen devam etmeyi düşünüyordum ama bu şekilde bir kural varsa yapacak birşey yok sanırım?! Bu konuda Bilgisi olan, daha önce başına gelen var mı?

:olu:  :blink: :blink:

Toyota Club Türkiye

Cam filminden ceza yedim!
« : Ekim 01, 2012, 10:27:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam filminden ceza yedim!
« Yanıtla #1 : Ekim 01, 2012, 10:31:38 »
nasıl ya ne saçma bir durum
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 01, 2012, 11:14:57 »
Yunus geçmiş olsun, daha önce başıma geldi aynı durum ama beni direk trafikten men ettiler araç şöyle olunca :D

neyse sadete gelelim cezayı öde ve filmleri söktür bence  ceza 108 TL + yeni film parası ile yırtarsın yoksa benim gibi olursa  ceza + araç muayene ücreti + karakola 90 tl para verirsin ben tekrar trafiğe çıkartabilmek için 540TL para harcadım bunlar için sıfırdan muayeneye sokuyorlar aracı .  ben filmleri söktüm sadece kelebek camında kalmıştı arkada.  muayenedi şerefsiz kıllık yaptı bunlarıda sök sonra gel diye , ya ne olacak dedim baya konuştum ama yemedi onlarıda söktüm  1 karış cam filmi için 2 saat daha sıra bekledim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ekim 01, 2012, 11:18:47 »
çekememişler abi bu güzelliği
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ekim 01, 2012, 11:25:08 »
Serdar beni durdurduklarından yanımdan şahin geçiyordu jant + film + egzoz vardı bağrıta bağırta geçti  onu durdurmadılar bile hatta onun egzoz sesini duyunca , senin arabandan geliyor arabayı çalıştırıp gaza bas dedi,  len bende egzoz yok dedim, var var gaza bas diyor , bende sadece egzoz ucu vardı, gaza bastım tık yok , şerefsiz uyuz oldu heralde egzoz ucuda yasak görüntü kirliliği yapıyorsun dedi p...ç   ağzımı bozduracak şimdi bana   >:(  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 01, 2012, 11:37:51 »
Geçmiş olsun. Üzücü bir durum.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 01, 2012, 11:38:49 »
Serdar beni durdurduklarından yanımdan şahin geçiyordu jant + film + egzoz vardı bağrıta bağırta geçti  onu durdurmadılar bile hatta onun egzoz sesini duyunca , senin arabandan geliyor arabayı çalıştırıp gaza bas dedi,  len bende egzoz yok dedim, var var gaza bas diyor , bende sadece egzoz ucu vardı, gaza bastım tık yok , şerefsiz uyuz oldu heralde egzoz ucuda yasak görüntü kirliliği yapıyorsun dedi p...ç   ağzımı bozduracak şimdi bana   >:(  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(
kusura bakma da abi tam dayaklıkmış bütün kötülükleri hakediyor.Sen iyimser davrandıkça ınsanı ezmekten zevk alıyorlar it herifler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 01, 2012, 12:25:52 »
Yunus geçmiş olsun, daha önce başıma geldi aynı durum ama beni direk trafikten men ettiler araç şöyle olunca :D

neyse sadete gelelim cezayı öde ve filmleri söktür bence  ceza 108 TL + yeni film parası ile yırtarsın yoksa benim gibi olursa  ceza + araç muayene ücreti + karakola 90 tl para verirsin ben tekrar trafiğe çıkartabilmek için 540TL para harcadım bunlar için sıfırdan muayeneye sokuyorlar aracı .  ben filmleri söktüm sadece kelebek camında kalmıştı arkada.  muayenedi şerefsiz kıllık yaptı bunlarıda sök sonra gel diye , ya ne olacak dedim baya konuştum ama yemedi onlarıda söktüm  1 karış cam filmi için 2 saat daha sıra bekledim.

Geçmiş olsun Mesut. Benim araçta seninkinden pek farklı değil aslında. Ucuz yırtmışım diyorum şimdi sen böyle söylediğin için.

Benim yapacağım işlemler: cezayı ödeyip, filmleri söktükten sonra trafiğe gidip aracı göstermek sanırım?

Filmleri nasıl sökeceğim? Ben sökebilirmiyim? Arka camı sökerken cam ısıtması kalkar mı??

Benim araç:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 01, 2012, 12:41:09 »
Arkadaşlar,

Bu sabah itibariyle ilk cezamı yemiş bulunmaktayım, cam filminden, 154 TL eğer 1 hafta içerisinde ödersem 108 TL'miş.

VEE 1 hafta içerisinde filmleri söküp aracı göstermezsem trafikten men edeceklermiş. Ben cezayı ödeyip aynen devam etmeyi düşünüyordum ama bu şekilde bir kural varsa yapacak birşey yok sanırım?! Bu konuda Bilgisi olan, daha önce başına gelen var mı?

:olu:  :blink: :blink:

Yunus bey öncelikle geçmiş olsun .

Benim başıma da 2009 da geldi . Ben cezayı ödedikten sonra filmleri sökmeden trafiğe gittim önce aracı geçirmedim içeriye sadece ruhsatla girdim ve aracımda men var kaldırmak istiyorum dedim . Memur aracı görmek isteyince mecburen aracı içeri getirdim . Benim filmler en açık ton olduğu için memur sadece en arka camı söktürdü ve yan camları görmezden geldi . Bilginiz olsun .

Gerçi sizin aracın camları kömür gibi görmezden gelirler mi bilmiyorum ama bir deneyi isterseniz .

Bunlarda aracımın resimleri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ekim 01, 2012, 12:50:07 »
Yunus aracın Stok halde ama ya :(  bu aralar bütçe açığı varya onu kapatıyorlar  yıl sonu geliyor çünkü :)

neyse yapman gereken cam filmlerini söküp trafiğe gitmek ve aracı göstermek.  arka camı sökerken saç kurutma makinesi ile ısıt ve bir ucundan kaldır. cam sil sıka sıka yavaşça kopar.  cam filmini yaptıralı 1 yılı geçmedi ise sökmesi zor olmaz.

yan camları direk tutup çek onlar zaten rahatça çıkıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #10 : Ekim 01, 2012, 13:00:20 »
Geçmiş olsun. Aynı durum benim de başıma gelmişti. Ceza tutarı aynı sizin aracı trafikten men edip geçici izin belgesi veriyorlar. 2 hafta içinde filmler duruyorsa ve tekrar çevirirlerse o belgeyi göstereceksiniz. Ben oto aksesuarda 50 tl verip cam filmlerini söktürdüm. Arka camlardaki rezistanslara zarar verebilirsiniz dikkatli olun. Cam filmini söktürdükten sonra cezayı yediğim yerin bağlı olduğu trafik şubeye gidip filmi cıkardığımı söyledim. Polis arkadaş benimle arabanın yanına kadar gelip kontrol ettikten sonra aracın kaydını sildi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 01, 2012, 13:14:30 »
arkadaşımın başına geldi aynen yedi cezayı arabayı gösterdim cam filmlerini söktün sonra
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 01, 2012, 13:41:35 »
cam filmi serbest hale gelmedi mi ya ?  :wacko: yoksa belirlenen kriterlere uymadığı için mi bu ceza.. geçmiş olsun bu arada
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ekim 01, 2012, 13:45:03 »
cam filmi serbest hale gelmedi mi ya ?  :wacko: yoksa belirlenen kriterlere uymadığı için mi bu ceza.. geçmiş olsun bu arada

o sadece arka yolcu yan camları ve arka cam için 1 numara olarak geçerli, ön camlar işin içine girince hala yasak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 01, 2012, 15:25:13 »
paşa paşa cezayı ödeyip sökmekten başka çaremiz yok anlaşılan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 01, 2012, 16:25:27 »
paşa paşa cezayı ödeyip sökmekten başka çaremiz yok anlaşılan :)

Yunus bey cezayı yemeden önce sökmeyi deneseydiniz belki ceza yemekten kurtulabilirdiniz ben 2009 da ceza yedim filmleri çıkartmamamın sebebi cezayı öder aracı kullanmaya devam ederim diye düşünmüştüm ama men işin işine girince baya zahmetli oldu . Yine 2009 yılında bir çevirmede durduruldum bu sefer memura sorun çıkaracaksa filmleri çıkartim diye teklifte bulundum kabul etmedi ama başka bir memur arkadaş bunu duyunca arkadaşını uyardı ve sadece filmleri sökmekle kurtuldum ertesi günde tekrar çektirmiştim . Ve sadece ön kapı filmlerini sökmem yetmişti . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 01, 2012, 17:21:30 »
Yunus bey geçmiş olsun. eğer sen kendin sökeceksen filmleri, arka camı sökerken biraz itinalı sök, Allah korusun rezistanslara zarar verebilirsin bi de onunla uğraşma.. tekrar geçmiş olsun..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 01, 2012, 17:37:05 »
Yunus bey cezayı yemeden önce sökmeyi deneseydiniz belki ceza yemekten kurtulabilirdiniz ben 2009 da ceza yedim filmleri çıkartmamamın sebebi cezayı öder aracı kullanmaya devam ederim diye düşünmüştüm ama men işin işine girince baya zahmetli oldu . Yine 2009 yılında bir çevirmede durduruldum bu sefer memura sorun çıkaracaksa filmleri çıkartim diye teklifte bulundum kabul etmedi ama başka bir memur arkadaş bunu duyunca arkadaşını uyardı ve sadece filmleri sökmekle kurtuldum ertesi günde tekrar çektirmiştim . Ve sadece ön kapı filmlerini sökmem yetmişti . :)

Bir daha taktırmayı düşünmüyorum, tekrar başım ağrımasın sökeyim olsun bitsin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 01, 2012, 17:38:17 »
Yunus bey geçmiş olsun. eğer sen kendin sökeceksen filmleri, arka camı sökerken biraz itinalı sök, Allah korusun rezistanslara zarar verebilirsin bir de onunla uğraşma.. tekrar geçmiş olsun..

Teşekkür ederim. Kendim sökmeyi düşünmüyorum, mahallede cam filmi çeken bi yer var oraya götürüp söktüreceğim.. Camları sökmelerine gerek yoktur umarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ekim 01, 2012, 18:13:28 »
Teşekkür ederim. Kendim sökmeyi düşünmüyorum, mahallede cam filmi çeken bir yer var oraya götürüp söktüreceğim.. Camları sökmelerine gerek yoktur umarım.

filmi çıkarmak için camları sökeceklerini sanmıyorum
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..