0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar beni durdurduklarından yanımdan şahin geçiyordu jant + film + egzoz vardı bağrıta bağırta geçti onu durdurmadılar bile hatta onun egzoz sesini duyunca , senin arabandan geliyor arabayı çalıştırıp gaza bas dedi, len bende egzoz yok dedim, var var gaza bas diyor , bende sadece egzoz ucu vardı, gaza bastım tık yok , şerefsiz uyuz oldu heralde egzoz ucuda yasak görüntü kirliliği yapıyorsun dedi p...ç ağzımı bozduracak şimdi bana
Yunus geçmiş olsun, daha önce başıma geldi aynı durum ama beni direk trafikten men ettiler araç şöyle olunca neyse sadete gelelim cezayı öde ve filmleri söktür bence ceza 108 TL + yeni film parası ile yırtarsın yoksa benim gibi olursa ceza + araç muayene ücreti + karakola 90 tl para verirsin ben tekrar trafiğe çıkartabilmek için 540TL para harcadım bunlar için sıfırdan muayeneye sokuyorlar aracı . ben filmleri söktüm sadece kelebek camında kalmıştı arkada. muayenedi şerefsiz kıllık yaptı bunlarıda sök sonra gel diye , ya ne olacak dedim baya konuştum ama yemedi onlarıda söktüm 1 karış cam filmi için 2 saat daha sıra bekledim.
Arkadaşlar,Bu sabah itibariyle ilk cezamı yemiş bulunmaktayım, cam filminden, 154 TL eğer 1 hafta içerisinde ödersem 108 TL'miş.VEE 1 hafta içerisinde filmleri söküp aracı göstermezsem trafikten men edeceklermiş. Ben cezayı ödeyip aynen devam etmeyi düşünüyordum ama bu şekilde bir kural varsa yapacak birşey yok sanırım?! Bu konuda Bilgisi olan, daha önce başına gelen var mı?
cam filmi serbest hale gelmedi mi ya ? yoksa belirlenen kriterlere uymadığı için mi bu ceza.. geçmiş olsun bu arada
paşa paşa cezayı ödeyip sökmekten başka çaremiz yok anlaşılan
Yunus bey cezayı yemeden önce sökmeyi deneseydiniz belki ceza yemekten kurtulabilirdiniz ben 2009 da ceza yedim filmleri çıkartmamamın sebebi cezayı öder aracı kullanmaya devam ederim diye düşünmüştüm ama men işin işine girince baya zahmetli oldu . Yine 2009 yılında bir çevirmede durduruldum bu sefer memura sorun çıkaracaksa filmleri çıkartim diye teklifte bulundum kabul etmedi ama başka bir memur arkadaş bunu duyunca arkadaşını uyardı ve sadece filmleri sökmekle kurtuldum ertesi günde tekrar çektirmiştim . Ve sadece ön kapı filmlerini sökmem yetmişti .
Yunus bey geçmiş olsun. eğer sen kendin sökeceksen filmleri, arka camı sökerken biraz itinalı sök, Allah korusun rezistanslara zarar verebilirsin bir de onunla uğraşma.. tekrar geçmiş olsun..
Teşekkür ederim. Kendim sökmeyi düşünmüyorum, mahallede cam filmi çeken bir yer var oraya götürüp söktüreceğim.. Camları sökmelerine gerek yoktur umarım.