Arkadaşlar daha önce sizlerle birkaç derdimi paylaşmıştım ve bu yaşanan sorunların sebebini buldum. bunları sizle paylaşmak isterim ki yaşayan arkadaşlar olursa önlem alsın.
Belki hatırlayan arkadaşlar vardır.
1. Aracım seyahat esnasında stop etmiş ve daha çalışmamıştı ve servis sebebini bulamadı ben aynı çileyi bir daha yaşadım ve boş yere yeni akümü verip bir akü daha aldım.
2. Aracım 130 km geçince direksiyonun sertleşmesi gerekirken çok hafifleşiyor tüy gibi oluyordu çok tehlikeliydi sanki tekerler yere değmiyordu. Bu sorunumuda kimseye anlatamadım bazısı normal dedi

Bilirsinizki elektirikli direksiyon hıza göre sertliği ayarlar.
Çok ustaya gittim ama kimse bana yardımcı olamadı serviste dahil güya aküyü ölçüyolar şarjı ölçüyolar ama görüntü yok bazısı akün bitmiş diye akü satmaya çalıştı başardılarda.
Biliyom uzattım neyse yine yolda kalmak üzereydim ki rastgele bir elektirikçiye girdim adam abi yaparım dedi canıma minnet dedim ve konjektörü değiştirdi. araç daha stop etmedi ve normale döndü zamanlada direksiyon eski haline geldi olay konjöktörmüş bi allahın kulu bunu diyemedi bu kadarda basit bir olay.