Gönderen Konu: Verso ve ses sistemi  (Okunma sayısı 2126 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
Verso ve ses sistemi
« : Eylül 30, 2012, 11:45:27 »
Herkese merhabalar,

Forumda uzun zamandır aktif değildim özlemişim buraları :) Her neyse ben konuya gireyim ; http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36924.0 bu linke tıkladığınızda da şu anki yazacaklarıma yakın şeyler göreceksiniz :) . Fakat tekrar tazelemek isterim. Malum verso larımızda pek muazzam bir ses sistemi gelmiyor standart olarak. (Gerçi böyle beklemek yanlış zaten) Özellikle araç geniş olduğundan dolayı akustik anlamda tiz çok yayılmakta ve bas neredeyse duyulmamakta. Aracıma toyota nın JBL ses sistemini taktırmak istemiştim. Fakat verdiğim linkte konuşulanlar ve verdiğim karar bunu asla servise yaptırmamak oldu çünkü bu konuda tecrübesizler. Yüksek watt a sahip olmayan hiç değilse 500W lık bir sub woofer ı gizli taktırmak istiyorum. Bu konuda teknik ve fiyat anlamında bilgisi olan varsa çok sevinirim. AYrıca belirtmek isterim ; eğer yer önerisinde bulunacaksanız anadolu yakasından olması ilk tercihimdir :)

Toyota Club Türkiye

Verso ve ses sistemi
« : Eylül 30, 2012, 11:45:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Verso ve ses sistemi
« Yanıtla #1 : Ekim 01, 2012, 16:47:30 »
Çok kompleks bir şey yazmadım umarım :) İşin özeti sadece sub-woofer taktırılabilir mi ? idi. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 01, 2012, 21:05:33 »
Bi saniye verso kaç model benim 2006 cayır cayır ses veriyo çok kaliteli yani..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ekim 08, 2012, 15:49:55 »
bir saniye verso kaç model benim 2006 cayır cayır ses veriyo çok kaliteli yani..

bendeki 2012 2.0 d-4d Fatih bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 12100
  • Model Yılı: '15
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 09, 2012, 21:45:01 »
fatih benimde 2007 model ama hoporlör iyi değil bas veremiyorum pof pof ediyor,o konuda bende şikayetçiyim nasıl olacak bende bilmiyorum.
aklıma bagaj kapağının plastiğini oyup oraya monte etmek geliyor ama kıyamam başka yer bulmak lazım yada orjinalini sökecez daha güçlüsünü takacaz
44 MALATYA 44
2007  verso comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 10, 2012, 18:21:39 »
orjinalini söküp daha iyisini takmak daha mantıklı ama benim için ses sistemi çok önemlidir ve verso gayet iyi karşılıyor ayar olarak bas -1 tiz +1 ayarlıyorum ses ayarı 45 deyken gayet iyi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2012, 00:18:55 »
Bende de 2009 verso eski kasa var ben de ses sistemini beğenmiyorum. Ancak döşemelerini de söktürmek işime gelemiyor açıkçası. Sanki aracın ses yalıtımı olumsuz etkilenecek gibi geliyor.
Çıkarım senle her yola Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı olmak ayrıçalıktır
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 12, 2012, 03:20:10 »
arkadaslar ben bu konu hakkınd abıraz ılgılıyım ama wersoların  ses sıstemınd ehıc muzık dınlemedım oncelıkle kesınlıkle serwıste yaptırmyaı dusunmeyın pek anlamıyorlar we tahmınımce fıyat tuzlu olur  dısarıda  yapılan  sessıstemlerı daha ıyıdır ama  seceneklere we zewke gore degısır   wersonuza weya  corollanıza sahın tarzı kolon koyamıyacagınız ıcın mecburen mıt takımlarına yonelmenız gerekecek  oda kpı dosemelerının sokulmesıne we zamanla ses gelmesıne neden olucak ..