0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Isıtma sisteminde başarılı olan bu markayı, kullanım alanınıza uygun olan modellerinden inceleyebilirsiniz.http://www.baymak.com.tr/tur/urunler_/kombi_/kombi__.baymak?m=310
baymak ta çalışıyorum alırsanız premix serisi tercih edin. yoğuşmalı kombilerin verimi %107 gibi bir değerdi yanlış hatırlamıyorsam. fark var yani! ancak kullanımınıza göre fiyat farkı amortismanını değerlendirmeniz faydalı olacaktır.
vaillantın teknolojisi diğerlerine göre yeni diye biliyorum...sen hangi ara iş değiştirdin... baymak orhanlıdamısın?
şubattan beri abi aynen orhanlıdayım.
Bende kombi-petek araştırmaları yapıyorum 1 haftadır. Viessmann markası üzerinde duruyorum. Çünkü internetten yaptığım araştırmalara göre Viessmann en iyisiymiş kombiler arasında. Dün akşam marmara forum-bauhaustan baymak kombi fiyatı aldım. Kafam iyice karışmış durumda. ECA alma diyor kimi, baymak dersen doğru dürüst bir kullanıcı yorumlarına ulaşamadım. Ne yapacağım bilmiyorum...
Kombide şans işi evde Viessmann var ama 3 yılsonra kart sorunu çıktı yaptırmak zorunda kaldık o yüzden normal bir marka seçmek kafi bence sonuçta ömür boyu hiçbiri gitmiyor.
İzmir de doğalgaz toptancısı bir firmada çalıştım. Genelde Buderus ve Vaillanttan memnun kalanların çok olduğunu gördüm.