0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cezayı ödeyip itiraz etmeye karar verdik.sonuç ne olursa olsun hakimin şunu aklından geçermesi bile yeter "insanlar cezalara neden bu kadar itiraz ediyor,keyfi uygulamalar mı var".ne diyeyim arkadaşlar güç sürekli "HAK"tan bahseden "HAKSIZLAR"ın eline geçmiş olay kardeşimin başına gelmiş daha toy nasıl konuşacağını pek bilmemiş bana denk gelse o cezayı yerdim içimi de boşaltırdım o polise. sizlere bir olay daha anlatmak istiyorum: Bundan bir hafta önce pazartesi günü için dinar devlet hastanesi kadın doğum servisinden eşim için randevu almak istedik telefonla da internetle de randevu işini halledemedik.sabah erken gidip randevu sırası veren memurun masasının önüne sıraya geçtik saat 06.30 da kalktım 06.45 te hastanedeydim 07.00 gibi sıra veren memur geldi önümde 6-7 kişi var.gözucu ile bakarken vatandaşların bazılarının kimliğinde tc nosu yazılı olmayan ,kimi hastaneden daha önce aldığı barkotla(yanında kimlik yok barkottaki tcye göre) randevularını aldı.bu arada sıra alanlardan birisi de muhtemelen arkadaşıydı ona da elindeki kağıda göre istedikleri polikliniğe randevu sırası verdi. neyse sıra bana geldi hanımın tc noyu söyledim.kimliksiz olmaz dedi bak arkadaşım eşimin tcsi bu,kendi kimliğimi verdim eşim de ben de sistemde aynı anda görünüyoruz.gördün mü bir sıkıntı yok sistemde çıktı dedim. o halen diretiyor kimliksiz olmaz şimdi eve gitsem gelsem sıramı kaybederim randevu alamam ne zamandır bekliyorum zorluk çıkarma diyorum.olmaz kardeşim beni ilgilendirmez.yakasından tuttum masadan kaldırdım ulan düzenbaz önümdeki 2-3 kişiye elindeki kağıda barkota bakarak randevu verdin onları biliyormusun kim onların kimliğimi vardı.tabi biri arkadaşın biri tanıdığının tanıdığı adamı biraz hırpaladım.güvenlik yetişti hayırdır hocam ne oldu adamı tanıyorum çocuğu bizim okulda öğrenci.böyle böyle oldu anlattım söylesene hocam biz alalım randevunu. Gerek var mı her işimizi aracıyla veya bağırarak çözmeye kişiye göre değil herkese göre kural olmalı.bir randevu alırken niye ben yardım isteyeyim başkasından.normal bir vatandaş gibi yaşamak suç mu?
adamın yakasına yapışmak yerine "neden telefonla ya da internetle randevu alamıyorum 2012 yılında acaba?" diye düşünmekte fayda var.....
itiraz ettiğinizde ceza ödemeseniz de oluyor diye biliyorum..olur da mahkemeyi kaybederseniz o zaman ödersiniz bence bir araştırın bunu..