Gönderen Konu: T27 göğüs ve arkadan gelen ses  (Okunma sayısı 1719 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
T27 göğüs ve arkadan gelen ses
« : Eylül 28, 2012, 11:13:47 »
 arkadaşlar arabam 2011 avensis.arabanın ön döşünden sanki teybin arkasından takırtı gelmeye başladı.inci tıkırtı şeklinde değil tok ses li takırtı.motor düşük devirde çalışırken motorun sallantısıyla geliyor..kasislerdede geliyor..birde kasislerde arabanın arkasından kasislerde tıkırtı geliyor sanki bagaj yada arka takımlardan geliyor gibi.tecrübesi yada fikri olan varsa yardım bekliyorum.ha bide balatalr bitmiş üstündekiler bosh..ne taktırayım bosh mu trw mi...teşekkürler...

Toyota Club Türkiye

T27 göğüs ve arkadan gelen ses
« : Eylül 28, 2012, 11:13:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: T27 göğüs ve arkadan gelen ses
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2012, 19:02:06 »
arkadaşlar arabam 2011 avensis.arabanın ön döşünden sanki teybin arkasından takırtı gelmeye başladı.inci tıkırtı şeklinde değil tok ses li takırtı.motor düşük devirde çalışırken motorun sallantısıyla geliyor..kasislerdede geliyor..birde kasislerde arabanın arkasından kasislerde tıkırtı geliyor sanki bagaj yada arka takımlardan geliyor gibi.tecrübesi yada fikri olan varsa yardım bekliyorum.ha bide balatalr bitmiş üstündekiler bosh..ne taktırayım bosh mu trw mi...teşekkürler...

aracnız 2011 model diyorsunuz. garantisi devam ediyordur bi göstertin servise. bu tür sıfır araçlarda böyle problemler neredeyse normal olmuş durumda. göğüsteki tıkrıtı kronik bir sorun. sadece toyotada değil. vw de bile var. onun için kalorüfer ızgaraları sökülür ve kısmen göğüs de sökülür. kalorüfer ızgaralarıının aralarına ince singer konulur ve bu şekilde ses yok olur.  ;) bir de 2011 model aracın balataları niçin böyle çabuk bitti ki :( bir yılda kaç km yaptınız araçla.
insan hiç ölmeyecekmiş gibi yaşar fakat hiç yaşamamış gibi ölür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2012, 19:11:47 »
Aracı özel servise götürmek garantinizi riske sokar ...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2012, 13:52:30 »
araba 35.000 oldu .garantiside devam etmiyordur sanırım en son 10.000  bakmını yetkili serviste yaptırdım.servisin bi yamuğundan sonra bıraktım ,özel servise gidiyorum.