0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
manisadakini biliyorum, üstüne para verseler arabamı onlara yıkatmam
Fatih böyle indirimli fırsatlara bulaşmayın daha öncede fırsatburada bilmem ne gibi sitelerde bu tarz çok kampanyalar oldu hatta forumdan bir arkadaş yaptırttı ama pişman olmuştu motor koruma dedikleri şey için motoru soğru düzgün temizlemeden üstüne parlasın diye bir sprey sıkmışlar aracın içi normal sürüpülmüş detaylı bişeyler yapılmamış vs vs baya dil dökmüştü bu konuda.Tabi bu firmada aynısını yapacak diye bir kaide yok ama ben şahsen güvenemiyorum
Fırsat sitelerinden uzak durun derim. Ben iki kere tecrübe ettim ikiside abartmıyorum tam bir rezaletti. Üstelik birisi SONAX.
1 keresinde aracı ümraniye carrefour sonax ta yıkatayım dedim neyse gittim elemana dedim dostum fırça sürmeyin yok abi süngerle yıkıyoruz dedi bende tamam yıkayın dedim neyse eleman aldı kovayı varilden bastı yıkama sabununu kovaya sonra başladı arabaya girişmeye dedim dur kovayı neden çalkalamadın abi çalkaladım dedi bende sorumluyu çağırdım aldım kovayı elime yavaşca suyu boşalttım dibine geldiğimde elimi kovaya soktum ve çıkan çamuru kumu hatta çakılları gösterdim sorumlu kusra bakmayın falan bisürü ıvır zıvır laf. sözüm oki arabanızı kendiniz yıkayın kolay kolay k,mseye emanet etmeyin. hele kampanyalara bulaşmayın
gayet iyi biliyorum carrefour un otoparkındaki sonax ı, genelde kendim yıkarım aracımı ama böyle bir kampanya olunca insan ister istemez biraz meyilleniyor
bu firmayı bilmem ama benim konum http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31739.0bahçelievlerde bulunan final oto yıkama tarafından kazıklanmıştım würth adı altında işlem yapıyorlar fakat hiçbir şekilde würth ürünü kullanmıyorlar. zaten würth ile mahkemeliklerdi ne oldu sonu bilmiyorum. fırsat sitesiyle iletişime geçince paramı iade ettiler. motora o sıktıkları şeyi çıkarana kadar ömrümden ömür gitti.
Sefa bende senden bahsediyordum
gayet iyi biliyorum derken memnunmusunuz oradan ? sürekli gidiyormusunuz