Zaten otomatik araçların hemen hemen her markasında biraz dezavantaj vardır piyasa bakımından. Dediğiniz modelin otomotiği ile ilgili olumsuzluk duymadım ama bildiğim kadarıyla dik yokuşlarda kaçırma yapmaması iyi olduğunu gösteriyor bir de vites geçişlerindeki yumuşaklık, fazla hissettirmemesine dikkat edin, sürüp deneyerek. ben 2000 terra kullandım, 3 ay önce sattım. yağ yakma vardı ama aşırı değildi. bor pover kullandım braz faydası oldu. bu zaten çoğunda var aşırı değilse kafaya takmaya gerek yok. Bir de eğer doğruysa, duyduğuma göre ; yağ yakma sorunundan ötürü serviste garanti kapsamında onarım gören toyota ların yağ çubuğunda 2 değil 3 seviye çizgisi oluyormuş. şase no dan tramer sorgusu yaptırın derim ben, km konusunda daha net bilgi veriyor. fiyat bence de uygun eğer special ise. LPG konusunda ise; otomotik vites düz vitese göre biraz çok yakar. Eğer yılda 10000den fazla km yaparsanız bence taktırın ama seçim sizin tabi. benim terra, uzun yolda en az 7.5, en fazla 9 litre LPG yakıyordu. güzel bir araba benimkinde abs ve çift hava yasyığı olsaydı satmazdım, memnundum.