0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu aracı TR'de görmemizin imkanı yok hem hybrid hemde full versiyonu e bir de Touring Wagon olunca epey uzağımızda oluyor. Paylaşım için teşekkürler.
Türkiye'de nasılsa göremeyiz burada bari görelim diye açtım konuyu
Arkadaşlar euro oldu 3.15 dolar desen 2.30 birde üstüne vergi artışı oldu dikkatinizi çekerim . Bu araca 72600 bu zamanda çok değil ama ben olsam 8-10 daha katar avensis alırım .
Birde şu var eklemek gerek şimdi nette 72'lerde görüyor herkez çok olduğunu düşünüyorlar haliyle ancak advance ve premium donanım seçenekleri olacak sadece normal olarak fiyat yüksek kalıyor life donanım sunulsa 60'dan başlayacak halbuki.
böyle bir araç alacaksam (benzinli) gider astra sports tourer alırım. arta kalan parayla da birkaç yıl yakıt alırım.
Selçuk doğru fakat sonuçta avensis wagon 1.6 elegant extra 80000 gibi bir rakam iken aurise 72000 bence fazla . Ben olsam üstünü tamamlar avensis alırım . Tabi kimi aradaki farkı vermez veya aurisi daha fazla beğenir ona bir şey diyemem . Bu benim görüşüm . Zaten şu an toyota alacak olsam avensisten başka bir modele bakmazdım . Açıkçası mazot ve benizn fiyatlarının böyle olacağını bilseydim alırken de avensis alırdım ben aldığımda araç bana ötvli olarak 52000 civarı bir fiyata geldi o zaman full avensis 1.6 48000 tl idi .
Aslında bende 80.000tl ye gider avensis alırım 72bin tl verebilecek insan 8bin tl bulamayacak biri değildir bana kalırsa. Üstelik bu fiyatların buraya gelmesindeki sebep toyotaymış volkswagenmiş fordmuş oymuş buymuş değil biz biliyoruz araçların kaç kere vergiye uğradığını. Yahu corollanın fabrikadan çıkış fiyatı 40bin tl ya var ya yok sonra 70bin 80bin tl fiyat isteniyor, bu fiyatlara kızan topluluk, 70bin tl'ye yeni 308 mi olurmuş kardeşim diyen insanlar kime kızıyorlar devletemi yada markaların araçlara çok para istediklerini düşündükleri bayileremi yada bu insanlar biliyormı ki aracın vergilerden önceki fiyat etiketini konuyla alakasız yazıyorum ama şu facebookda yeni çıkan araçların fiyatları için yorum yapanları anlamıyorum bir türlü
dolar Euro rekor üstüne rekor kırmaya devam edecek gibi... eee bu haliyle 3.4.5.6 vs elde olan reno Toros bile rekor fiyata gider:))) bu arada tamam belki opel sport tourer daha cekiçi gelebilir sizlerede ama alın size yeni bi opel kepazeliği daha..memurlar nette forumda dünden bu yana okuyup okuyup acıyorum adama.. en azından toyotada böle bişey olacağını düşünmek bile istemiyorum..http://www.opelx.com/sikayet-var/37540-reis-servis-aracima-hasar-verdi-lutfen-okuyunuz-desteginize-ihtiyacim-var.html