0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam millet.Geçen sene aldığım ama askerlik yüzünden pek kullanamadığım cila makinası ile kullanmak için efsane Collinite markasının efsane 845 likid cilasından getirtmeyi planlıyorum. 915'im çalındığında opel'in bagajındaydı, bu yüzden cilasız kaldım Bu cila 915 veya 476 kadar uzun gitmiyor ama makina ile uygulaması çok kolay, bu yüzden daha sık uygulanabiliyor. Elle de uygulanabiliyor.Bu ciladan isteyen var mı? Ebay'deki eleman aynı kargo parasına 3 şişe yollayabilirim diyor. 2 şişe ekstra getireyim diyorum.Fiyatı $16, ilk iki gelene rezerve ederim.alper bey ebay yurtdışı satış sitesi mi? ekstra bir ücret ya da kargo da sorun yaşanıyor mu? anladığım kadarıyla siz kullanıyorsunuz aktif bir şekilde
Elemana sorayım, belki farklı urunleri karisik getirtebilirim. Ama ozellikle makina ile yapacaklara 845 tavsiye ederim.Kargo problem olmaz, benden olacak zaten.
Biri Carnuba içerikli (yani doğal) katı cila (915), diğeri ise sentetik sıvı(msı) cila.915 daha parlak gösterir, 845 ise ince tabaka olarak ve makine ile uygulandığında daha sağlam olur
yes sir, o da sentetik sealant
845 buna benzer birşey anladığım kadarı ile o zaman.
bu üründen kullandım ben. eylül de almıştım cila ile birlikte. Cialadan sonra uyguladım daha canlı oldu. Uzun bir süre de kullanırım gibi görünüyor, en az 5-6 sefer daha çıkarır galiba.
1 tane getirtmiştim kendi kullanımım için, isteyen çıkarsa yine getirtebilirim, var mı başka isteyen?
915 astarı yüzünden pahalıya geliyor zaten Türkiyede bulunabiliyor (biraz pahalı da olsa...)845 Türkiyede yok diye yurt dışından getirtiyorum.