Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 11, 2025, 18:47:11
Lütfen başlıklarda da
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Modifikasyon
»
Konu:
Sis Farı
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Sis Farı (Okunma sayısı 888 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Corolla Terra 99
Araç: Corolla
Kan Grubu: A+
Sis Farı
«
:
Eylül 25, 2012, 18:09:47 »
Arkadaşlar Merhaba,
Corolla 99 1.3 Terra aracıma sis farı taktırmak istiyorum. Ancak kafamda soru işaretleri var. Panjurlara yerleştirilen sis farlarını düşünüyorum ama bu sislere xenon kitleri uyuyor mu bilmiyorum. Xenon kit uymazsa eğer kafamdaki planlama ekteki gibidir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ikinci-el-ikinci-sahibiyim-aracim-cok-temizdir-gormenzi-tavsiye-98703425/detay#
Bunu sanayideki ustama sordum getir yaparız dedi. Panjur sis farına Xenon kitleri uyarsa eğer boşuna masraf ve işçiliğe girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler.
Japonlar daima hızlıdır.
Toyota Club Türkiye
Sis Farı
«
:
Eylül 25, 2012, 18:09:47 »
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Kilometre: 165000
Model Yılı: -
11 kere teşekkür etti
5 kere teşekkür edildi
Ynt: Sis Farı
«
Yanıtla #1 :
Eylül 25, 2012, 23:54:39 »
ben de aynı dertten muzdaribim bu konuyu konustuk cevap verdıler saolsun lar yıne ılan yoluyla aynı boyle bı aracın sahıbı aradım tamponu delıp takmıslar uydurma yapmıs çıkma focus c-max çerçevesi kullanmıs yapmıs..benim planım ise çerçeve bulup tamponu delmek yerleştırmek bakaletle sıvamak sonra boya en iyi görünüş böyle saglancaktır.DEDİĞİM ARAC BU.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tek-eksigi-nazar-boncugu-95365204/detay
Ateşşş
2000 Corolla 1.6 vvt-İ Sol Special
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Corolla Terra 99
«
Yanıtla #2 :
Eylül 26, 2012, 19:27:45 »
Aslında benim kafamda da böyle birşey var ancak amaç sisleri Xenon yapmak. Plaka altına koyulan sislere Xenon koyuluyosa fazla uğraşmam diye düşünüyorum. Yoksa son çare bu artık
Japonlar daima hızlıdır.
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
Araç: Auris
Kan Grubu: A-
Model Yılı: '13
28 kere teşekkür etti
82 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #3 :
Ekim 05, 2012, 13:57:25 »
Servisle irtibata geçilip orj. sis farı getirtilirse güzel olur. İlandaki 07 plaka Corollanın orj. gibi geldi çünkü orj. kit aynısı.
Toyocuk
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Modifikasyon
»
Konu: