0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bass ve mit takımı için ayrı JBL amfileri almıştım. Yardımcı olabilirim.
2 adet elimde amfi mevcut söylemiş oldugum gibi birisi bass amfisi diğeri işe 4 kanallı amfi , 2.el almayı dusunursen fiyat arastırması yapabılırsın bende modelı tam soylerım.
Hasan bey avensis ses sistemi gayet net ve temiz olmasına karşın hoşunuza gitmiyorsa, alacağınız 70 tl lik hoperlörden çıkan ses sizi kesinlikle tatmin etmez buna emin olun.. 2 . el elektronik eşya alırken dikkatli olun mümkünse tanıdıktan alın kar edelim derken zarar etmeyin....
Merhaba Hasan bey , kendi ses sitemimi yaptırmam 3 aya yakın sürdü ve yeni bitti , şu anda rodaj devam ediyor ( 1 ay malzeme seçimi , 15 gün montajcı seçimi. 1.5 ay montaj) üstelik ne istediğimi bilmeme rağmen bu yüzden sizin için biraz kolaylık yaptım;soru cevap yaptım , hatta baya kestirme oldu 1. soru ve çözümü;1. durum: teybi değiştirmeden , ampli , hoperlör değişimi ile iyi ses alabilir miyim ? Hayır, ne kadar iyi kaynak o kadar kaliteli sinyal , hatta bence sadece teybi değiştirin daha iyi ses alın. ( sizin istediğiniz bir tık daha iyi ses ise bu değişim ile 2 tık daha iyi ses alacaksınız diyelim) marka olarak alpine öneririm. eğer ileriye yönelik olsun derseniz 2.el pionner 8650 güzel olur ve fiyatı 350-400 TL bandındadır Bence bunu yapın ve en az 4000 TL yi aşağıdaki 2. el çözümüne harcarım demiyorsanız geri kalan çözümü okumayın.2. durum: teybi değiştirmek istemiyorum, dışarıdan bişiyde belli olmasın istiyorum. Ayrıca bagaja sub felan koyacak yerim yok, panzidotu felanda elletmem ne o öyle apaçi misali 4 tane oval vb de istemiyorum ama yinede iyi kalite ses istiyorum, bu konuda kendime hakim olamıyorum , 4000 liram var, yada yok ama kasar bulurum , bu durumda bir çözüm var mı ? ( ikinci kalite ürünlerdir, fiyatlar takribidir, kendi satılık cihazım yoktur )Ana ünite: Orjinal üniteniz. Fiyat: 0 TLİşemci: UCS Pro 450 TLÖn komponent: Focal 165 V2 yada daha güçlü olsun isterseniz Hertz HSK 165 de olabilir 250 TLAmpli. Audison LRX 5.1k , herşeye yeten tek ampli; fazlasını yapabilecek kapasitededir ileriye dönük olur. 900 TLSub: Pioneer 25 cm slim sub , stepnenin içine fiberden kapalı kutu bagajın yüksekliği bile değişmeyecek diyebilirim. 250 TLAltyapı , izolasyon ve işçilik : 2150 TLNot: ana ünite yerine internet radyosu olan andreoid telefon/iphone varsa ve kullanabilrim derseniz ses kalitesi aUX dan olmasına rağmen 4-5 tık daha artar diyebilirim ( ancak kota dayanır mı bilemem)saygılarımla