0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Böyle bir ihtimal olabilir mi bilmiyorum. Ancak ben de Gökhan arkadaş gibi benzinin pompanın ucunda kaldığını yani geri gitmediğini düşünüyorum/Düşünmek istiyorum.
osman abi ya çok güçlü bir pompa varsa zaten olmasıda gerekiyor ozaman acaba hemen basabilirmi.arkadaşlar bir de şu var sürekli 50-20 tl alanlarda şu yönden zarar edeiyorlar mesela bugün 20tl aldık yarın bitti şimdi normal yolumuzdan çıkıp benzinciye gidiyoruz. Bu sürekli benzinciye gitmek yıllık en az 20-30tl zarar ettirir.Yani artık ekonomimiz o kadar kötü olduki yıllık 20-30tl gibi bir şeyi hesaplıyoruz.
Bunu en iyi şu şekilde öğrenebiliriz ki yapanlar varsa söyler zaten ; 5 litrelik bidonu alıp istasyona gideceksin. Bidonu doldurduğumuzda ekranda da 5 lt yazıyorsa her şey netleşir. Fakat artık bidona benzin pek koymuyorlar sanırım.
ben yakıt almak için ekstra istasyona gitmiyorum yol üzerinden alıyorum. Tabiki en iyisi depoyu fulleyip ikide bir uğraşmamak. Mesela zamdan önce depoyu fullesek 15 20 lira kazanclı cıkardık heralde
biraz samimi olunca koyuyor. evet mantıklı 5.lt lık bidona 5lt yakıt parası verip doldurcan. ilkenin dediği gibiyse zaten Bidon dolmaz .
ayrıca hortumu uzun yapmaları erişilebilirliği çok arttırıyor, 2 ayda bir benzin aldığım için, genellikle pompaya ters yamaşıyorum mesela
Dip not :Genellikle benzin göstergesinde sağa veya sola doğru küçük bir ok işareti olur . O işaret netarafı gösteriyor ise depo kapağı otaraftadır . Eğer o işaret yoksa benzin göstergesinin yeri gösterge panelinde netarafa yerleştirilmişse depo kapağı otarafta olur .Bu güne kadar çok farklı araçlar kullandım yukarda yazdıklarım sayesinde hiç birinde pompaya ters yanaşmadım . Mesela şu anki aracımda hem o dediğim ok işareti var hemde yakıt göstergesi deponun olduğu tarafa yerleştirilmiş .
iyi fikir aslında denemek lazım...
Konu neredeeen nereye mahmut eğer dediğin gibiyse baya sevaba gürersin kardeşim Bu arada bu makalede yazan olmaz ama pompayı yerine takmadan içinde kalan yakıtı çeken çok üçlağıtçılar takıldı kameralara...
vallahi ben hep depo tamamen boşalıdıktan sonra ful depo alıyorum