samsung s3 alma gibi bi düşüncem ve sahibinden.com da gördüğüm üzere yurtdışından gelen ve pasaport kayıtlı sıfır s3 lerin fiyatları benim için makul seviyelerde. sizce güvenilir mi, sonradan herhangi bi problem çıkar mı, daha önce böyle telefon alan var mı ?
biraz daha verip magazadan almak daha mantikli bence garanti acisindan
biraz daha verip magazadan almak daha mantikli bence garanti acisindan
+1
Bugün media marktan mesaj geldi 1499 tl diye bence alacaklar için iyi bir fırsat .
Kaç yıldır abimle beraber sürekli doğubanktan yurt dışı malı alırız. hiçbirinde sıkıntı çıkmadı burdaki ürüne 300 400 lira para verceğime gidip ordan alırım. zaten 2 senede sıkıntı çıkmıyor. Yinede internetten telefon almaktansa satan kişinin dükkanına gidip almak daha mantıklı 1.yılda dükkan garantisi veriyor çoğu yer
Kaç yıldır abimle beraber sürekli doğubanktan yurt dışı malı alırız. hiçbirinde sıkıntı çıkmadı burdaki ürüne 300 400 lira para verceğime gidip ordan alırım. zaten 2 senede sıkıntı çıkmıyor. Yinede internetten telefon almaktansa satan kişinin dükkanına gidip almak daha mantıklı 1.yılda dükkan garantisi veriyor çoğu yer
gökhan abi bugüne kadar doğu bank tan yaklaşık 5 bin tl alışveriş yaptık telefonlar filan ev eşyaları
hepside dışarıya göre biraz ucuz mesela geçen sene bir şarjlı süpürge almıştık dışarda aynı süpürge 180tl civarı iken doğu bankta 140tl ye almıştık pazarlıksız.
Fatih,
Pasaport kayıtlı telefon alacağın zaman telefonun IMEI numarasını sorgulat. Sorgulama sonucunda "Yolcu beraberi kaydedilen cihaz" şeklinde kayıtlı ise kullanım konusunda hiç bir sorun yaşamazsın. Yaşayacağın sorun telefonunda meydana gelebilecek herhangi bir arıza durumunda garanti kapsamında olmaması ve onarım için garanti süresi içinde de olsan para vermen gerekeceği. Bazı uyanık satıcılar iPhone ve Samsung telefonlar için "İnternational Warranty" yani uluslararası garantisi var da dese, veya sana garanti belgesinde de gösterse inanma. Bu firmaların uluslararası garantisi Apple veya Samsung'un kendi mağazalarının olduğu ülkeler için geçerli. Maalesef Türkiye bu uluslararası garantinin olduğu ülkeler arasında değil. Ancak Ankarada bu telefonları onarabilecek bir sürü tamirci var. Tercih tamamen sana kalmış.
indirim yaptırsan en 110 a rahat alırdın. Dışarda düdüklenmeye gerek yok kardeşim.
gökhan abi bugüne kadar doğu bank tan yaklaşık 5 bin tl alışveriş yaptık telefonlar filan ev eşyaları
hepside dışarıya göre biraz ucuz mesela geçen sene bir şarjlı süpürge almıştık dışarda aynı süpürge 180tl civarı iken doğu bankta 140tl ye almıştık pazarlıksız.
indirim yaptırsan en 110 a rahat alırdın. Dışarda düdüklenmeye gerek yok kardeşim.
acelemiz vardı işte ozaman direk aldık uğraşmadan ama yinede dışardaki fiyatlara göre kazıklanmamış olduk
telefona o kadar para vermek ne kadar mantıklı tartışılır
telefona o kadar para vermek ne kadar mantıklı tartışılır
kemal abi bende senin gibi düşnüyorum ama s3 de güzel telefon
Fatihcim ben aldım, kayıt ettirdim sürüm yenileyince bi sıkıntı yaşadım tekrar kayıt ettirdim. Şimdi İos6 çıktı yenilemeye korkuyorum ama tabi daha ucuza geliyor.
+1
Bugün media marktan mesaj geldi 1499 tl diye bence alacaklar için iyi bir fırsat .
sana özel mı fıyat ? bana nıye öyle msj gelmiyo

Seyit abi sorgulama nerden yapılıyor?
Bu telefonlarda tek sıkıntı özellikle güncelleme durumunda meydana geliyor cihaz tanınmıyor Tr de...
Bu telefonlarda tek sıkıntı özellikle güncelleme durumunda meydana geliyor cihaz tanınmıyor Tr de...
Abi bir ara mesaj geldi media marktan galaxy s3 1499 TL diye gerisini bende bilmiyorum .
Sorgulama işini e-devlet şifresi ile yapabiliyoruz . Eğer e-devlet şifreniz yoksa seri numarayı özelden yollayın bakabilirim .
Güncelleme konusunda da dediğiniz gibi yurtdışından gelen telefonlarda sıkıntı çıkabiliyor ama çözümü var .
yorumlarınız için teşekkürler

eğer sonradan sıkıntı çıkacaksa güncelleme vs vs yüzünden fikrim değişir. zaten 1600 liraya kadar düştü bazı yerlerde. ben parayı hazır edene kadar da düşse biraz tamamdır
yorumlarınız için teşekkürler
eğer sonradan sıkıntı çıkacaksa güncelleme vs vs yüzünden fikrim değişir. zaten 1600 liraya kadar düştü bazı yerlerde. ben parayı hazır edene kadar da düşse biraz tamamdır 
Fatih hükümet yeni bir vergi çıkarmadan git al .
Nede olsa cep telefonuna düşkün bir milletiz olur mu olur .
Kerem,
Mahmu'un dediği gibi e-devlet portalından sorgulayabilirsin. Ya da aşağıdaki sayfadan sorgulayabilirsin.
http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.phpAyrıca ben güncelleme konusundaki sıkıntıyı anlamadım. Ben 2009 yılı aralık ayında İspanyadan getirdiğim iPhone'umu pasaportuma işlettim. Simfree olduğu için güncellemelerde hiç bir sorun yaşamadım. Hatta bir güncellemeyi Singapurda wireless ağ üzerinden yaptım. Güncellemede yer ve zaman konusunda sıkıntım olmadı.
samsungun uluslararası garantisi Türkiye de geçerli
Samsung Electronics olarak Avrupa Birliği üye ülkelerinden alınan ya da ithal edilen cihazlara
bir (1) yıl süreyle bölgesel garanti verilmektedir. Cihazınızın, Türkiye’de yetkili teknik servislerimiz
tarafından garanti kapsamında işlem görebilmesi için, faturasında satın alınan yere ait kaşenin
bulunması, garanti kitapçığında Türkiye’de hizmet alabileceği yetkili teknik servislerinden en
az birinin (Samsung Servis Merkezi, Başarı, Telpa) belirtilmiş olması ve ürün modElinin ülkemizde
bulunan bir model olması gerekmektedir. Ancak, bu garanti cihaz değişimini ve yazılım yüklenmesini
kapsamamaktadır.
Türkiye için üretilmiş cihazlara uygun yazılım yetkili teknik servislerimizde bulunmaktadır. Sizin
cihazınız ise yurt dışı bölgesel ayarlarına ve yazılımına sahiptir. Türkiye için hazırlanmış yazılım
ile sizin almış olduğunuz ülkenin yazılımı farklıdır. Bu bölgesel farklılıklar sebebiyle Türkiye’de
bulunan yazılımı cihazınıza yüklettiğinizde cihazınızda sorunlar meydana gelebilmektedir (Cihazın
kapanıp bir daha açılmaması). Yazılım yükleme işlemleri (zorunlu değildir) yetkili teknik servislerimiz
tarafından yapılmaktadır. Yapılıp yapılmayacağı ile ilgili teknik servislerimiz ile görüşmenizi rica
ederiz.
Teknik servis iletişim bilgilerine ekte alan dosya üzerinden ulaşabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
samsungdan gelen mail internette paylaşılmış