0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun kadir abi şifalar dilerim
Gecmis olsun.Allah bir daha yasatmasin.
Beterinden korusun kardeş.Dermanı olmayan dert vermesin.Gluten li yiyecek yiyemyenlerde var odaha kötü.Çikolta makarna veya bir sürü tükettilen hiçbirşeyi tüketemıyorlar.Özel glutensiz makarna çikolata ekmek yiyebiliyorlar.Allahım şifa versin.uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin
çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
Rabbim şifalar versin inşallah. Türkiye'de birçok tedavi yöntemi dünyanın gerisinden seyir ediyor biliyorsunuz. Bu konuda farklı ülkelerde tedavi şekilleri var mıdır acaba? Özellikle çin'de çok farklı tedavi yöntemleri olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Acil şifalar dilerim.Gülsüm kardeşimin dediği gibi siz zaten iyi anne babasınız.Oradaki hava koşullarını bilmiyorum ama temiz havalı ortamda önemli. Forumda bende lösemi için konu açmıştım.Bu aralar evet daha fazla sağlık konuşur olduk.Herkese sağlıklı günler dilerim.
Çok geçmiş olsun Kadir bey Allah beterinden saklasın demekten başka bir şey söyleyemeyeceğim.....Enzim eksikliğinin şu anda tedavisi yok iyi bir araştırma yapmışsınız zamanla daha da iyi kavrayacaksınız farkedilmesi ve tanı konulabilmesi de iyi olmuş..... Yasaklarla yaşamayı öğrenecek.......... Ben biraz sorup soruşturayım yeni bir gelişme varsa (benim takip edemediğim) size yazarım.....
Çok üzüldüm demekten başka bir şey bulamıyorum söyleyecek Allah yardımcınız olsun.. Anneden mi babadan mı sorunuz için bir yazı buldum linkini paylaşıyorum. İçiniz rahat olsun yani..http://www.medicinenet.com/g6pd_deficiency/page3.htm
Geçmiş olsun Kadir Abi. Allah acil şifalar versin İnşallah...