0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MONZA H7 8000 K XENON KİT almayı düşünüyorum auris için , bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı ? Bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim.
Philips photon öneririm ..
abi fiyat olarak yarı yarıya philips ile .. bir tanıdıgımda philips mevcut hos bı goruntusu mevcut ..
bana spark marka h11 xenon kısalar + sisler 345tl 12 taksit yada 300 tl nakit dediler sizce fiyat ve kalite nasıl? İnternette baktıgımda daha ucuz fiyatları ve bu ürün 2 yıl garantili.
Özer abicim polisin xenon'a karıştığı nerde görülmüş. Sen nasıl bir polise denk gelmişsin böyle. Hani bide auris diyorsun mercekli far var bu araçlarda...
o eskidendi. mercekli far ve far yıkama yetmiyor artık. otomatik yükseklik ayarlayıcı şart. sonradan taktırılanların da ruhsata işletilmesi gerekiyor. gece uygulamalarında bakıyorlar. ama benimki daha farklı. filmden durdurulup muayeneye gönderilince xenonları da söktürmek zorunda kaldım. yoksa geçmiyor. park lambalarında led kalmış. bir baktım hafif kusurlu yazmışlar. muayene istasyonunda tepem attı onları da orada değiştirip kağıdı tekrardan değiştirttim.
Mtec için 250 TL verileceğine Phılıps alınır o fiyata bence.