0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vsc li arabalarda direksiyon milinin ordan rotlara bile başka bir çubuk gidiyorhersey sadece ecu beyınle değilBirde alırken neden almıyorsunuz.Geçen biride çıkmıs comfort ekstraya kararan dkiz aynası anahtarız çalıstırma takılırmıu kaça malçolur falan da filanFanteziden başka bişey değil.alırkne elegantını al aklın nerdeydı ozaman..
sağolsun ümit bey sayesinde bir forum keşfettim orda birisi taktı vs esp isterseniz özelden p.m atabilirim. direksiyon milinden aksların oraya çubuk mubuk gitmiyor uydurmayın hemen.buyrun aşağıda birebir yapılmışı.ayrıca insanlar sonradan araçlarına donanım eklemek isteyebilir. ikinci eldealmış olamaz mı ? kararan dikiz aynası montakıda çok zor birşey değil sadece ufak bir elektrik bilgisi yeter. +'nın elektrik -'nin şase olduğunu bilecek kadar. Fantazi dünyanızı geliştirin sizde biraz iyi olur http://recep76.blogspot.com/p/esp-yapm-ve-bilgiler.html
Yapana helal olsun .Ama ben yinede bu gibi donanımların sonradan eklenmesi yerine fabrika çıkışlı alınması taraftarıyım .
tabiki imkan varsa alınabilir. Fakat şöyle düşünün araba alacaksınız 2 araç buldunuz birinde esp var diğerinde yok. ama esp'li olan biraz hor kullanılmış. Diğeri tertemiz çiçek gibi araba. ben gidipte esp var diye hor kullanılmış arabayı almam. Çiçek gibi olan arabayıda kaçırmam. sonrada takmakta sıkıntı benim maddi durumuma bakar. Parçaları aldıktan sonra 2 saat içinde adamlar arabalarına esp takmış. Çokta zor birşey olsa 2 saatte montaj yapılmazdı
Elemanlar arabaya katlanır ayna, far yıkama vs dahi yapmışlar. İlginç.
Alırken aklım vardı da param yoktu, hatta ben 1.33 araç alacaktım kayınpeder aradaki farkın birazını sırtlanıp, aşırı da ısrar edince 1.6 alabildim ıkına mıkına. Ama 1 yıl sonra inanılmaz maddi rahatlayacağım o zaman bende burada konu açacağım şu donanımları nasıl takarım diye.Yani eleştirilecek bir durum yok, o anki mali yapınızla veya araçlardan anladığınız bilgi seviyesi ile ilgili. Yani bana 2 ay önce gelip vsc li araç al denilse idi, aptal aptal söyleyenin suratına bakardım, o da nedir diye...