0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sabah benim için kötü başladı.Tahminim öndeki araç çıkarken sürttüGece park ederken tam önümdeki aracın çarptığını tahmin ediyorum.Kafa kafaya park etmiştik ve sürtmedeki boya mavi renkteÖnümdeki araçta maviydiAynı mahalledeyiz elbet bulunacak kimin olduğuBöyle park halindeyken yapılan sürtmeler sinir bozuyor.o an karşıma çıksa döverim böylesiniNeyse aracım toyota kaskolu ama poliçe şartlarından memnun değilim seneye başka bir firmadan kasko yaptırmak istiyorumgaliba anadolu sigortada 3 kere hasarsızlık hakkınız varmış.Toyota kasko böyle bir hasar için bile hasarsızlığı bozuyor.Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eskisi gibi olurmu gerçekten ?Hasar ve tamir olaylarına biraz uzağımSadece tampon değil kaportada ezik var ve tam çizginin üzerine gelmiş
Beni en çok sinirlendiren şeyde tam olarak buistemeyerek olduğu kesin amaDuyarsız. Saygısiz insanlar beni delirtiyor.Dediğin gibi bir telefon bıraksa iyi olurdu.Eskisi gibi olurmu gerçekten ?Hasar ve tamir olaylarına biraz uzağımSadece tampon değil kaportada ezik var ve tam çizginin üzerine gelmiş
cevaplar için Teşekkür ederim.Dediğiniz gibi toyota servis tamponu komple boyamakta ısrar ediyor.Komple boyalı tamponu kimseye izah edememLokan yapalım diyorumLokal olmaz komple boyanması gerekiyor diyor.bildiğim kadarıyla çanakkalede auto king yok.Balıkesir auto king lokal olarak halletmeye 450 tl istedi
Emin bey büyük geçmiş olsun bendede 2012 gri auris var sizin araca bakınca sanki benim aracı gördüm aynı şekilde benim aracada 2 gün önce park halindeyken sürtmüşler çamurluk biraz içe göçmüş ve tampondada tam sizinki gibi bir çizik oluşmuş bugün servise gittim tampona lokal boya ve çamurluğunda kaskodan değişmesi gerektiğini söylediler pazartesi götürüp bırakcam bende ekstra olarak kapıdada çok hafif çizik var oraya vernik yapacaklarını söylediler ama çizik çok az ACABA KAPIYA HİÇ BİR İŞLEM UYGULATMASAM DAHAMI İYİ OLUR VERNİK DENİLEN ŞEY NEDİR ACABA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ YARDIMCI OLABİLİRMİ VE LOKAL BOYA ÇOK BELLİ OLUYORMU
Rica ederiz .Abi tamponu komple boyasınlar plastik aksam önemli değil fakat çamurluğu da komple boyucağız derlerse başka bir yerde yaptırmanızı öneririm. Auto king yok demişsiniz ama mutlaka işçiliği iyi yapacak bir yer bulursunuz acele etmeyin biraz araştırın ama ne olursa olsun çamurluğu lokal boya ile halletmeye çalışın .Ümit abi çamurluğun değişmesine %90 gerek yoktur bence çamurluğu değiştirmeyin eğer bulunduğunuz yerde auto king varsa ordan da bir fikir alın .Servis uğraşmasın diye hemen değişim yazıyor . Değişimde de araç daha fazla değer kaybediyor . Lokal boya ile olmuyorsa komple boyatın ama değiştirme en son çağreniz olsun .
Mahmut kardeşim ilgin için teşekkür ediyorum öncelikle, çamurluk gerçekten kötü durumda ama yinede pazartesi konuşurum komple boyanmasını talep ederim bakalım duruma göre değerlendirme yapcam, bulunduğum yerde otoking yok maalesef ...