0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
corolla almadan önce 2004 2006 mazda 3 leri çok araştırdım herşeyiyle mükemmel ve sorunsuz araba fakat 2 el satışı çok az ve o yüzden vazgeçtim corolla aldım yine ama ilerde yine alabilirim çok güzel bir araba bence
çok sağlam bir araba zaten yapılan testlerde ford ile frenlemede birinciliği paylaşıyor ve kendi segmendinde 1 yıl boyunca yapılan testlerde arıza çıkarmayan tek araba bunların içinde alman arabalarıda dahil bir yerde okumuştum bulursam yine paylaşırım onları
benim almak istediğim 2009 model touring mazda 3 daha önce kullandım güzel bir araba ama işte sağlamlık dayanıklılık gibi konular hakkında pek fazla bilgim yok o yüzden iyice araştırmak istiyorum..
Dayanıklı ve problem yaratmayan bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız, Mazda' da çok daha fazlası var... Estetik ve gücün birleşimi Mazda Otomobilleri en güvenli yolculukları, gösterişi, zerafeti, kaliteyi, konforu, üstün performansı ve doğa ile mükemmel uyumu yaşamayı garanti ediyor. 22 marka arasında yapılan araştırma tablosu Arıza İhtimali 1. Mazda %17 2. Mercedes %25 3. Toyota %26 4. Honda %27 5. Mitsubishi %29 6. Volvo %30 7. Nissan %33 8. Fiat %34 9. Audi %35 10.Ford %36 11.BMW %37 12.Peugeot %37 13.Subaru %37 14.Hyundai %38 15.Rover %39 16.Volkswagen %40 17.Opel %43 18.Renault %48 19.Saab %48 20.Citroen %50 21.Land Rover %53 22.Alfa Romeo %54Alıntıdır.
yalnız mazdalarda şöyle bir sorun var dedim ya çok araştırdım servisi bile aradım handikapı çok benzin yakıyor ve servisin dediği lpg uyumlu değil ilerleyen zamanlarda motorda ciddi sorunlar yaşatmasıymışsiboblar magnezyum alaşımlıymış.
Hasan bey forumlara bakarsanız mazda lpg uyumu ile ilgili ciddi sıkıntılar var herşey iboşver 3 yetkili servis ile görüştüm uyumlu değil ama kullananlarda var diyor daha ne lsun ki
aslına bakarsanız mazda 3 benzinde fazla bir tüketimi yok ikincisi kullanımıda rahat lpg taktıranda bir sürü kullanıcı var alternatifi var demekki taktırmışlar servislere itimatım kalmadı artık tanıdıgım olmadıgı surece..
Servis dedin mi geri kaçarım ben. En ufak bir sıkıntı için gittiğinizde bile tek çareyi parça değiştirmekte buluyorlar. Bakıma götürüyorsun silecek suyundan bile ücret talep ediyorlar. Daima kullanıcı suçlu, kullanıcı beceriksiz servislere göre. Ben hiçbir tane servise güvenmiyorum kimse kusura bakmasın. Kendim usta bulup, parçaları tespit edip aksaraya gidiyorum ve alıyorum, sonra ustaya taktırıyorum. Başka çaresi yok bu işin çünkü...