0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben lastik olarak bridgestone almayı düşünüyordum. bridgestone turanzayı kimse önermiyor burda sanırım??
goodyear kullanan varmı arkadaşlar? bende lastikleri goodyear ile değiştircem inşallah..
Aslında turanza çok iyi bir lastikmiş, sert frenleme her koşulda iyi, abs her ani frende devreye girmiyor, özellikle aurisin 1380 kg lık ağırlığı ve ağırlığın en fazla motor kısmında olduğu göze alındığında michelin yumuşak olduğu için çukurlarda yarılma ve patlama durumları yaratabileceğini unutmamak lazım. yanlış anlaşılmasın michelini çok severim turanzadan bile fazla. ama bu araç için turanza en iyisi. tüm aurislerde kullanılıyor.Serviste bir kaç kez daha bu şikayetim ile ilgili test sürüşlerine çıktık ve en sonunda beni rahatsız eden sesleri, kabin içersine giren sesleri formen arkadaşımız özgür beye gösterebildim. tabikide benim istediğim yolda sürüş yapılarak. sonuç sağ ön amortisör değişiyor garantiden, sol amortisörde müşteri memnuniyeti adına değişiyor garantiden. araç 15000 km ye geldi bakalım ilerleyen km lerde ne olacak....