Aracınızın motoruna subap ayarı yapılıyor ben yaptırdım çünkü. Gelelim sorunuza, aracı ilk çalıştırmada da bu sorunu yaşıyor musunuz yoksa sadece ikinci marşta mı bu sorun oluyor. şayet ilk çalıştırmada da araba stop ediyorsa, rölantide titreme, ara hızlanmalarda yığılma gibi problemleriniz varsa büyük ihitmalle subap ayarı istiyor iyi bir üst kapakçıya gidin.(tamirciye değil) Şayet motor stop ettikten sonra ikinci çalıştırmada marş almıyorsa veya geç alıyorsa, stop ediyorsa o zaman sıkıntı çok büyük ihtimalle benzin pompasından olabilir. Pompa düzenli çalışmıyor, gerekli benzini gönderemiyor demektir. Benzin pompasına baktırın. Önerim önce benzin pompası sorun yoksa subap ayarı. Ama benim fikrim anlattığınıza göre ikisine de el atılması lazım. (Ayrıca bir ihtimal daha... Aracı benzinde kullanın 1. ve 2. viteslerde düşük hızlarda arabada silkelenme oluyorsa enjektörler tıkanmıştır bu da sebep olabilir. Bunun için de opetten bir enjektör temizleyici alın yarım depo benzine katın. bir süre benzinde kullanın en azından depoyu bitirin bu esnada motoru biraz sıkıştırın sorun hallolacaktır. Tabi sorun bu ihtimal ise. Silkelenme lpg'de de oluyorsa sorun kesinlikle buji veya buji kabloları)