0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"belki bir alman arabası kadar kaliteli malzemeye sahip olmayabilir" dediniz de hocam volkswagen den toyotaya geçişimde bu söylediğiniz, kendini belirgin bir şekilde hissettiriyor bana
BBende yeni Toyota-vw değişikliği yaptım.
Ben Toyota'dan VW e geçiş yaptım.2007 Avensis 2.0 otm-2012 VW Golf6 1.4 Tsi manuel.
İç malzeme kalitesinde çok fark var mı hocam sizce nedir farklar mesela ?
hocam en basitinden kullanılan plastik iç malzeme vw de daha yumuşak ve kaliteli. başka şeylere gelirsek mesela en basitinden katlanır ayna düğmesi,ayna ayar düğmesi v.s bunların içine ışık konulmaması çok kötü. kalorüfer ızgaraları simgeleri yine öyle. ışıksız. akşam hiç göremiyorsun. basit şeyler ama niçin ihmal ediilir anlamadım. kaput ve bagaj krikosuz mesela. kriko mu diyorlar ona tam bilmiyorum vw de kaputu ve bagajı açtın mı kendiliğinden kalkıyordu. 2000 model vw de bile böyle. müzük sistemi yetersiz geliyor bana. vw ye göre tabi. tamponları bir yere vururusam sanki paramparça olacakmış gibi geliyor. bu ve benzeri sebepler işte...
Selam arkadaşlar,Geçenlerde FordClubTurkey sitesine girip Mondeo ile ilgili sorunlara bir bakayım dedim.Aman Allahım aracın ne sorunları varmış meğer.Sıfır alınan araç 15km gittikten sonra motor bloke olmuş.Daha bunun gibi insana kaza yaptıracak ne sorunlar.Toyotalarımızın kıymetini bilelim.Belki bir alman arabası kadar kaliteli malzemeye sahip olmayabilir ancak sizi yolda Allahın izni ile bırakmaz.Herkese hayırlı günler