0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 Civic elegance için konuşacağım. 2011 Civic elegance ile İstanbul-Ankara, Ankara-İstanbul arası uzun yol tecrübem oldu. Araç LPG' liydi. Konfor olarak gayet başarılı bir araç. Performansı çok iyi. Motor sesi inanılmaz harika. Motor sesine doyamıyor insan. Özellikle vites düşürdüğünüzde (F1 şanzıman vardı) yerinden ok gibi fırlıyordu. Otomatik 1.6 için performansı çok başarılıydı.Araçta VSA mevcuttu. Yol tutuşu yeterli seviyede ve VSA ile birlikte aracı yoldan çıkarmak çok zor. Honda Civic'in bu kasası için en farklı şey sürüş tarzı diyebilirim. Kullanması çok zevkli. Direksiyon manevrası diğer araçlardan daha farklı. bir kere direksiyon küçük ve çok güzel yol kavrıyor. Bunun zevki çok ayrı. Avensiste olan ve Civic'te bulamayacağınız şey Avensis'in yumuşaklığı olacaktır. Avensis 1 gömlek daha konforlu. O da D sınıfının getirdiği ölçülerden kaynaklanıyor. Ama Civic konforsuz anlamına gelmiyor bu asla.Benim kendimce bir sözüm vardır. "Her insan hayatında bir kez Honda Civic sahibi olmalıdır. Ben 2002 civic satıp Avensis aldım. İnanın aklım honda'da hala...