0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herhangi bir ücretten bahsettilermi peki?
Bulamazsınız serviste falan tanıdığınız yoksa. En sağlam kaynak burası. Bildiğini duyduğunu paylaşıyor burada insanlar, bu sayede haberdar oluyor birçok kişi.
http://www.toyota.com.tr/about/news_and_events/gaz-pedali-10022010.tmexAdamlar 2010 yılında Bu durumun, bir markanın kullanıcısına verdiği değerin en önemli göstergesi olduğunu hatırlatan ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde, mevcut ve potansiyel Toyota kullanıcılarını en doğru kanallardan aydınlatmayı amaçladıklarını belirten Bozkurt, ‘Toyota sahipleri, araçlarının belirlenen kapsam dahilinde olup olmadığını, hazırlıkları devam eden ve önümüzdeki hafta www.toyota.com.tr internet adresinde hizmete girecek olan bir sorgulama ekranı aracılığıyla kolaylıkla öğrenebileceklerini ’ açıkladı.Ben hiç bir sorgulama ekranı göremedim sitelerinde Yoksa benmi bulamadım bu sorgulama ekranını
Bir ara dizellerdeki yağ yakma probleminin servisler tarafından "gayet normal" olduğu söyleniyordu. Markaya güvenenler ve bu lafa inananlar mağdur oldular hep. Nedense bu konuda hiç "kampanya" yapılmadı.