0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar cuma itibari ile hb corolla sol aracımı sattım 6 parca boya ve 1 parca değişen cıktı eksper sonucunda kilometresi 160bin 22500tl ye verdim fiyat nasıl sizce comu ucuz gitti:( artık gelen sesler ufak tefek sıkıntılar canımı sıkmaya başlamıştı.kim ne derse desin belli kilometreden sonra araclar can sıkıyor toyota olsa bile..su an aklımda iki secenek var bir pilot arkadaşta siyah 80bin km de full servis bakımlı full orjinal tüplü leon 1.6 stylance var 27000 diyor diğer secenek düşük kilometreli tüplü bir corolla hb sol bulmak ve almak yardımcı olurmusunuz?
40 binde civic VTEC aldım, taş gibi valla
vtec olabilir ama sedan kullanmak istemiyorum istanbulda kemal abi..kırmızı fsi comfortline golf 60bin(25500) ve 80binde gri corolla sol hb(25000) ikisindede bir parça boya var corolla tüplü bu ikisi arasında secim yapamadım.ikiside cok temiz ama benzin fiyatları ve golfe tüp takamamak beni sınırlandırıyo ama golfte cok tatlı duruyo..hangisini almalıyımmm??
Hayirli olsun alan arkadasa, Umarim sizde iyi bisey bulursunuz kendinize. Yinemi VTEC aldin kemal abi?