0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanki bana sadece ismini değiştirmişler gibi geldi, bildiğimiz tüplü Civic değil mi bu şimdi
bayılıyorum şu hondanın dizel inadına.. adamlar prensipli arkadaş.. dizel motor, gemi - kamyon - otobüs - minibüs motorudur otomobile konmaz diyor başka da birşey demiyor..
ocakmı fırınmı ki kardeş tüp olsun dese ne olacaktı ? CRv ler 2,0 dizel değilmi
CRv nın suv oldugu nu iyi ki söylemiş bulunduz.Aydınlatıcı cevabınız sayesinde öğrenmiş oldum.honda da toyota da mazda da dizel konusunda geri kaldılar.Bana göre Japonlar Avrupalı otomobil üreticileri karsısında dizel motor konsunda son derece basarısızlar.Hondanın 1,6 dizel motoru olsa türkiyede kullanmayacakmı.Nedenını gemı vapura baglıyorsunuz orasıda ayrı gerçi.Söylediğiniz nedenler gercekten çok komik.Dİzelin torku sayesinde otomatik sanzuman kullanmamak.Bmw 5,20 5,23 5,30 larda veya mercedesin çogu araçları veya diğer avrupalı üreticilerin çogu arabası bu işi bilmiyor.Honda hala 2,2 i-ctdi otomatik olarak piyasaya sunuyor.Ama kendi görüşümdür katılmamakda en doğal hakkınız Japonlar dizel olayını beceremediler.küçük hacimli turbo beslemeli motorlarda japonlar çok geride kaldı..Piyasada toyotanın 2,0 2,2 d cat motorları var elbette ama avrupalı üreticiler 2,0 elde edilen torku gücü 1,6 1,5 hacimli motorlarda elde ediyor.Toyota 1,4 dizeli var 60 bin liraya sat geri 2 ay sonra piston segman değişelim de yazık günah alan insanlara.Japonların dizeli sevememesini eften püften sebepler bağlamak bir okadar komik.yarın mercedes te cıkar kardeşim bu aygaz mı der tüp lu olsun.
Honda otomobiller için dizel 1.6 i-DTEC motor üreteceğini 2011 sonunda duyurmuştu.http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Honda-16-litrelik-dizel-getiriyor/Detay-294108