0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2004 içi bej avensis imin bej paspas ları iyice eskidi-yırtıldı yenisini alacağım. Toyan orjinaline 200 küsür tl fiyat çekti. Ben hepsiburada da buldum, 2002-2010 avensis ler için yazıyor, 65 TL fiyatı var fakat orjinaline benzemiyor.http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-toyota-avensis-2002-2010-bej-ozel-paspas-seti-parlatici-hediyeli-38d482/productDetails.aspx?productId=otm38d482&categoryId=20036053Ankara da paspasın orjinalini yada yan sanayisini bulabileceğim bir yer varmı? Yoksa hepsiburada dakini almalımıyım?
Bu paspasların aynısının siyahı var mı acaba.
ben tekzen den aldım indirim vardı 29 tl ye inmişti fırsatı kaçırmadan almıştım gayet güzel memnunum
var
20 lira daha fazla verin servisten havuzlu paspas alın hemde orjinal olur.
Servisin fiyatları nedir acaba. Bir vites topuzu için 400 lira fiyat yazmışlardı. Paspasları görmedim ama dediğiniz gibiyse servisten almaya değer.
osman bey ben bagaj havuzunu 110 tl ye paspasıda 90 tl ye aldım babamın corollasına havuzlu ıkısıde yaklasık 7 ay once.gecen haftada kendı aracıma 2012 aurıs 114 tl ye bagaj havuzu aldım. paspa ortalama 80 90 tl arası bişeydir.hem avensisler için bej havuzlu paspasta var tavsiye ederim.bu arada erzurum lumusunuz?
İnternette mi yoksa markette mi var acaba ?
Benim aracın içi siyah olduğu için siyah bakıyorum. 80-90 lira arasında ise çok fazla bir fiyat farkı yok. O zaman orijinal almaya değebilir. Servisten bir sormak lazım. Erzurumlu değilim burada görev yapıyorum Sedat Bey.