0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba2004 avensis elegant aracımı yeni aldım. Farın biri kırılma sonucunda toyota yetkili servisinde orjinali ile değişmiş. Şimdi aracımın farının biri yeni duruyor diğeri kirli-eski duruyor. Orjinalini sordum Toyan a 1619 TL işçilik hariç fiyat istediler. Bu modelleri bilirsiniz, far mercek zenon motorlu, içi temizleniyormuş, bunu yapan yerler varmış öyle duydum. Farın iç kısım temizliği yapılırmı? Yapılırsa bunu yapan Ankara' da tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?Far temizliği yaptıran varsa sonuç ne oluyor merak ediyorum?Şimdiden teşekkürler
yan sanayi link altta kullananlar memnun bildiğim kadarıyla 1650 liraya 5.5 adet far alırsın http://www.yedekparcabul.com/UrunDetay/11801-toyota-avensis-t25-03-06-far-lambasi-sol-mercekli.aspx
depo marka farı nerde bulurum ve bu far motorlumu? forumdan araştırdığım kadarı ile depo marka far içi boş geliyor şimdiki orjinal farımın içini bu fara uyum sağlarmı takabilirmiyim?
Çağrı bey fiyat çok ucuk.. Daha 1 ay olmadı ben 2 farımı da depo ile değiştirdim.. Tanesini 200 tl ye aldım. Zenonlarımda renk farkı vardı orjinal balastlarla beraber D2s ampülleride çıkardım tek tip clearvision http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-clearvision-d2s-xenon-set-8000-k-93421259/detayla değişitirdim.. Şu an farlarım da açık yolum da..
Merhabalar. 2004 Model Avensis Comfort'uma Depo marka far taktırdım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Benimki motorlu. Aşağıda linkini vereceğim sitede farlar mevcuttur. Ve motorludur. Buradan satın alabilirsiniz sanırım. Japon otomobil parçaları satan yerlerde de buna yakın fiyatlarda bulabilirsiniz aynı farı. http://www.parcayedek.com/916-toyota-yedek-parca-avensis-aydinlatma
servisin verdiği fiyat komple set. benzer problem bende de oldu. servis eğer ampulde problem var ise onu değiştiriyor ancak balast bozuk ise tamir edilmiyor. komple far ile beraber değiştiriyorlar. yani far, ampul ve balast. zaten xenonlar da ampulü tek değiştirmek pek tercih edilmiyor çünkü renk farkı oluyor.Toyota, Avensislerde yan sanayi parça kullanımını engellemek için D4S ampul kullanıyor. buda pıyasada pek yok. olsa bile tek ampul 400- 500 tl. D4S ampulu D2S ampule çevirmek içinde ara bir kablo var. ( benzer problem Meganelarda da oluyormuş) bu kabloyu bulursan problem yok. ben İzmirde 1001 aksesuarda değiştirdim. toplam 450 tl para verdim (2 ampul 8000k, 2 balast) işçilik dahil. eski balastlara dokunmadılar. kablolarıda kesmeden kablo dışındaki plastiği sıyırıp diğer ara kabloyu eklediler.
osman bey fiyatlar üzerinde yazan fiyat mı ?
güray hocam geçenlerde çalıştığım işyerine boya korumacılar geldi seyyar arabayla gezip boya koruma yapıyorlarmış.fiyat uygun olunca yaptırdım gayette güzel oldu neyse arkadaşında ford focusu vardı farlar sapsarı olmuş çok kirli görünüyordu.sana da yapalım boya koruma dedi far temizliğide hediye olsun dedi.farı ısladı bişi aldı eline sürterek tertemiz yaptı.su zımparasıymış sanırım elindeki şey.eğer far camlrının kirlenmesinden sararmasından matlaşmasından bahsediyorsan bu şekilde 20-30 tl ye tertemiz yapıyolar.bilginize.