0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
orası öyle sercan bey hadi elegant olsun bakalım )) fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürler..
sırf o anahtar algılama sistemi bile elegant'ı comfort extra'ya tercih etmek için bir sebep bence... o kadar az km yapıyorsanız dizele de gerek yok zaten, ilerde çok gezmeye başlarsanız tüp takarsınız...
herkese merhabalar auris sahibi olmaya sonunda karar verdim ancak 1.6 elegant AT mi - 1.6 Comfort Extra A/T mi - yoksa 1.4 D-4D Comfort Plus manuel mi?? gönlüm benzinli otomatikten yana eşimde kullanır düşüncesindeyim çok fazla araçla gezecek bir zamanım yok memurum izinleerimiz kısıtlı sene de 6-7 bin km belki yaparım o da belki ama araba olmazsa olmaz bir ihtiyaç şuanda ve bu benim ilk arabam olacak o yüzden biraz fazla incelemeye çalışıyorum. çok değişik araçlar kullandım iş sebebiyle çoğu manuel bazı durumlarda yüksek hızda araçta kullandım )) özellikle fiat ford renault tırt hiç güvenlikli değil ... ancak aurise çok önceden bir hayranlığım var bu konuyla ilgili benimle bilgisini ve deneyimini paylaşacak arkadaşlarımız varsa aramızda çok memnun olurum... Sizce HAngisi? şimdiden teşekkürler...