0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar. aranıza 2007 model makyajlı kasa avensis 1.6 elegant ile katıldım. fiyat bilgisi sorarsanız; tenekesinde iki parça boya var 115,000 km de tüplü gümüş gri aracımı 27,300 e aldım. çok uygun fiyata aldığımı düşünüyorum. şimdi bazı sorulaım olacak araç hakkıında. aracımın sadece şöför kapı camı açılıyor diyerleri açılmıyor. bir ara açıldı diyer camlar ama şuan hiç açılmıyor. sadece şöför camı açılıyor. sanırım bir düğme veya ayar var ama ne yaptıysam açılmıyor. müzüğü açınca sadece sağ kapı hoparlörü çalışıyor. bu da ayardan dolayıdır sanırım ama inanın düzeltmeyi başaramadım. aracımda far sensörü var mı? var sa niçin çalışmıyor. bir de motor lpg de ve benzinde sarsıntılı çalışıyor. benzinde çok daha az sarsıntılı çalışıyor. kelebek temizliği yapıldı çözüm olmadı. rölanti ayarı bir türlü tutturulamadı ustalar tarafından. rölantide dalgalanma ve sarsıntı oluyor. çekiş te falan bir problem yok. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
2006 model .. Heralde 2006 ya koyan 2007 ye de koyar sonuçta o araç zamanının en iyi D segment arabası.. Birde toyota ince stepne kullanmıyor diye biliyorum..Derken Benim 2007 de tam boy stepne vardı.yanılmışım..
yanlış anlama ama bu uygun alman gayet normal gibi geldi bana..
ha bu arada aracın en başta yazdığım tüm sorunları masrafsız hall oldu. rölantideki dalgalanma da tüptenmiş. o da sorun değilmiş. yani araç şuan sorunsuz
Bu tüp sorunu hepimizde var sanırım.
bende akl marka taktırmıştım ilk km lerde düşük devirde yani birinci viteste rolantide giderken kerkiniyodu götürdüm ayar yaptılar ondan sonra arabanın gidişi değişti yola canavar gibi oldu..
Peki yakıt konusunda bir değişiklik oldumu, arttı mı ?