0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat bey Ankara gibi karın çokça yağdığı ve yerden geç kalktığı bir şehirde kesinlikle kışlık lastik almanızı tavsiye ederim. En kötü kışlık lastik en iyi yazlık lastikten daha iyidir. Ben 2 sene önce petlas almıştım bu sene 3. yılı olacak son 2 yıldır çok memnundum. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem yerli malı hemde fiyatı diğer firmalara göre daha uygun. Ben Pursaklarda oturuyorum geçen sene yağan karı hatırlarsınız o durumda bile ne zincir ne de lastiğe ek olarak başka bir aparat gerekmedi. Kışlık lastik yetti. Bu arada doğacak çocuğunuzu Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah Şimdiden hayırlı olsun.
murat abi doğacak çocuğunu allah analı babalı ve sıhhatli büyütsün şunu söyleyeyim sarsıntısız adam gibi lastiğin rotunu bozmak istemiyorsan palet, veya ben zinciri çıkardıktan sonra lastiği rota sokarım derseniz zincir. çorap hiç tavsiye etmem güzel ürün ama taşta filan kolay yırtılabilir bence
Serkan bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için öncelikle. Dediğiniz gibi Ankara'nın kışı çok yaman siz de Ankara'da yaşadığınız için iyi biliyorsunuz. Evet geçen sene resmen Ankara çuvalladı. Yollar hiç tuzlanmadı, temizlenmedi, çok sıkıntılar yaşandı. Petlas'ın hangi lastiği bahsettiğiniz lastik. Fiyatlarını bir araştırayım. Zincir ve palet hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?
serkan abi palet takılan araçların bildiğim kadarıyla rota girmesine gerek yok sadece zincir di yanlış hatırlamıyorsam