Gönderen Konu: Sorun yaylarda mı amortisörde mi?  (Okunma sayısı 2830 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Sorun yaylarda mı amortisörde mi?
« Yanıtla #20 : Eylül 18, 2012, 12:47:15 »
Sizin de bunlarla ilgili sorununuz varmış, şimdi gördüm. Ama benim sorunum daha çok yoldaki girinti çıkıntıları daha az hissetmek. Bahsettiğiniz gibi dalgalanma olmuyor bende. Ya da ben mi hissetmiyorum acaba =)  Umarım çözersiniz siz de. Çok can sıkıcı çünkü bu durumlar.
Osman bey sizin aracınız D segmentleri arasında en komforlu araçlardan birisidir... Passat, mondeo, accord, vectra tüm bu D segmentlerinden daha yumuşak bi süspansiyona sahipsiniz bence aracınızın süspansiyon ayarlarını hiç oynatmayın...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 18, 2012, 12:47:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 18, 2012, 16:37:54 »
Osman bey sizin aracınız D segmentleri arasında en komforlu araçlardan birisidir... Passat, mondeo, accord, vectra tüm bu D segmentlerinden daha yumuşak bir süspansiyona sahipsiniz bence aracınızın süspansiyon ayarlarını hiç oynatmayın...

Önceki konu başlığında sıkıntımı anlatmıştım. Fakat bu konu başlığındaki cümlemde biraz yanlış yazdım sanırım. Benim rahatsızlığım yoldaki girinti ve çıkıntıları fazla hissediyorum. Ben de daha yumuşak olmasını bekliyorum işin aslı. Bana sert geliyor gibi. Bir yere göstermem gerekli galiba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 18, 2012, 17:14:35 »
Önceki konu başlığında sıkıntımı anlatmıştım. Fakat bu konu başlığındaki cümlemde biraz yanlış yazdım sanırım. Benim rahatsızlığım yoldaki girinti ve çıkıntıları fazla hissediyorum. Ben de daha yumuşak olmasını bekliyorum işin aslı. Bana sert geliyor gibi. Bir yere göstermem gerekli galiba.
Yok yok yanlışlık yok bende böyle anladım zaten, o yüzden size dedim Avensis Diğer D segmenti araçların için de en yumuşak amortisörlere sahip araçlardan. Passat, mondeo bu tip araçlar sizin aracınızdan daha çok belli ediyor. Amcam da A4 var ben daha bu kadar komforlu bi araca binmedim şehir için de sanki kayıkla geziyorsun araba nasıl yaylanıyor çukurlardan geçiyorsun rahatsızlık 0 süper bişe :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...