0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tavsiyeyi aslında kendiniz söylemişiniz bence.. Kutup başlarını çıkartmak en doğrusu galiba.. Tabi şahsi fikrim..
biomedikal okuyorum abi (tıp elektroniği) şahsen aracın aküsünü çıkardığınızda bir şey olmayacağının kanısındayım yalnız şu özellikler siz tekrar yüklemeden ayarlamadan vb. çalışmaz. camları çift özellik açma kapaması, km bilgisi(yol bilgisayarı), teypteki kayıtlı istasyonlar, alarm.
kadir abi navi hafıza kartınamı yüklü yoksa kendi beynine mi ben bizde portatif navi var ne olur ne olmaz diye kayıtlı olan yerlerin hepsinin koordinatlarını aldım
Taksilerin çoğunda akü kablosu vardır. Tel edersin, gelip ücreti mukabilinde aracı çalıştırırlar.Sanayiye gider yeni aküyü bağlatırsın. Ayrıca akü alıp eve getirmek pek mantıklı değil. Çünkü 1. akü çok ağırdır2.eski aküyü iade etmen gerekir (çöpe atılmaz ve 30-40tl depozitosu vardır)3.aküyü değiştirirken kablolara yanlış müdahale edersen arabanın elektronik kısmı (teybi gibi) zarar görebilir, düzeltmek için çok uğraştırabilir.
katılıyorumm ayrıca..akü bitmeden önce sinyal verir yani gerek ışık şiddeti gerekse sabahları ilk marşta çalıştırmada zorlanır ... bu belirtiler olmadan direk akü bitmez..
iki hafta yatacak araba icin ne onerirsin?
aküyü çıkar dicem ama abi araban yeni hiç bişey olmaz merak etme... Döndüğünde tek marşta çalışır..
Akü sökecek veya kutup başı çıkartacak arkadaşlarımın radyo, navigasyon, alarm, elektronik beyin gibi enerji ihtiyacı duyan ekipmanlarını da düşünmelerini tavsiye ederim. Kadir kardeşim, en iyi yapacağın şey arabanı 20 gün kapatmadan önce servise bir kontrol ettir. Akün iyi durumda ise hiç tereddüt etmeden kapını kilitle akünü devrede bırak gel. Akün biraz zayıf ise servis saydığım elektronik cihazları da emniyete alarak şarj eder diye düşünüyorum. Hayırlı yolculuklar sana. Sen aküden çok 12-13 saatlik uçuşu düşün bence.
efsane kasa olsaydı aracın bu hale gelmezdin benim 7 yılım oldu araba tatil günleri calışmasına ramen akü canlı canlı duruyor motorun ona ayrılmış yerinde