0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tarz bir uygulama bizim forumumuzda da mevcut ALkış sistemi dediğimiz bir sistem, kişilerin yazdıkları yazılarının yanında profil bilgileri mevcut onun hemen altında yukarı ve aşağı parmak işareti var sürekli dönüyor. Ona tıklayıp + ise beğendim , - ise beğenmedim diyerek bahsedilen işlemi gerçekleştirmiş oluyoruz.
aynı anda yazmışız abi
Konuyu kaldırmaya şimdilik gerek görmüyorum zira yeni üyeler için de bilgilendirici nitelikte olmuş.....Hatta ilk alkışınız benden gelsin.....
Yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ediyorum..Bu rütbe olayı gereklimi acaba,yani normal şartlarda yeni üyelere bu gibi kısıtlamalar doğrumu?Ona tabiki siz karar verirsiniz..Sonuçta tecrübe ile yapılmış bir uygulamada olabilir..(Gereksiz kulanımı engellemek gibi)Ama hepimiz genelde yetişkin insanlarız..Bence tüm uygulamaların yeni üyelerede açık olması gerekir diye düşünüyorum..Size bu düşüncem yanlış gelebilir ve saygıda duyarım..Bu sadece benim şahsi düşüncem..Biraz fazla eleştiri yapıyorum gibi geldi,sanırım bir önceki site ile kıyaslıyorum burayı(orda yeni üye eski üye kulanım şartı veya kısıtlaması yok,belkide gereklidir bilemiyorum),bu yüzden özür diliyorum..Tekrar teşekkür ediyorum..İyi çalışmalar..