Gönderen Konu: EGEMEN BOZKURT a ÖZÜR..  (Okunma sayısı 968 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
EGEMEN BOZKURT a ÖZÜR..
« : Eylül 13, 2012, 08:37:54 »
Eve arkadaşlar bir yöneticimizin meşguliyetimi desem yoksa hatasımı?bilmiyorum ama Egemen beyden bazı arkadaşların özür dilemesi gerekiyor..Geç kalınmış bir açıklama ..Sevgili yönetici Alper sınav bey in açıklaması..
Arkadaşlar konu çok uzamış, bunun nedeni de diğer yöneticiler ile sistemin detaylarını her ayrıntısına kadar paylaşacak vaktim olmaması.Eklenti sisteminde herhangi bir problem yoktur. Güvenlik nedeniyle "Aktif Toyotacı" rütbesi altındaki üyeler eklenti yapamazlar.
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Toyota Club Türkiye

EGEMEN BOZKURT a ÖZÜR..
« : Eylül 13, 2012, 08:37:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: EGEMEN BOZKURT a ÖZÜR..
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2012, 09:21:47 »
Cemil bey bir önceki konu kilitli olduğu için oraya yazmak istemedim cevap veremeyeceksiniz diye, Egemen Bozkurt haddi aşan sözler etmiş, yapılamamsı gereken şeyler gerçekten büyük ayıp, ayrıca sizin açmış olduğunuz bu konuda yersiz olmuş keza biz nasıl bu eklenti olayını bilmiyorsak sizinde bilmediğiniz şeyler var,  yöneticimiz Alper bey bu eklentiyi yapmış ve bize haber verememiş ama sizin dediğiniz gibi  meşguliyetimi desem yoksa hatasımı  olayı değildir durum,   Geç kalınmış bir açıklama   kısmınada katılamıyorum keza Alper beyin imzasına bakarsanız kendisinin şuan vatani görevini gerçekleştirmekte olduğunu görürsünüz, anlayacağınız sizin bizim gibi sürekli forumda online olamıyor mağlesef  buna rağmen forum için her fırsatta foruma girmeye çalışıp forumu geliştirmeye uğraşıyor !  bu bağlamda sizin veya  Egemen Bozkurt ' un celallenmeden önce bu konuyu araştırmanız ve yönetime mesaj atmanız daha doğru olurdu kanısındayım. Selamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2012, 09:50:42 »
Şahsım adına herhangi bir özür borçlu olduğumu düşünmüyorum... Bir yönetici olarak değil bir hanım olarak kendisine gayet usturuplu yanıtlar yazdığımı düşünüyorum..... Hanımlarında bulunduğu bir sitede eleştiri ya da var olan bir sorunu ifade etme tarzı o olmamalıydı.

Yeni üyelerin bazı seçenekler için kısıtlandığını gayet iyi bildiğim halde onun üslubu karşısında benim verdiğim yanıtlar gayet düzgündü....

Aynı sorunu siz sizin üslubunuzda dile getirmiş olsaydınız yaklaşımım ve yardım etme isteğim kat kat fazla olacaktı....

Sevgiler.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 13, 2012, 10:22:20 »
Cemil bey ortada kasıt olmayan bir eksiklik evet vardı.Ancak amaç üzüm yemekse hep birlikte burdayız,bağcıyı dövmekse Türkçe biter.Şayet ortada bir özür olacaksa öncelikle Egemen beyim hakaretlerini geri alması icap eder.İyi çalışmalar
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2012, 11:16:58 »
Bakın daha öncede birçok sitede bulundum ve site yöneticeleri ilede dosluklarımız vardır.Egemen beyin uslubunu doğru buldugumu söylemedim..Tabiki oda hakarete varan kelimeler sarf etmiş..Burda benim söylemek istediğim Sizin yönetim olarak''Ya burda biraz iletişim kopukluğu olmuş,o linkler şundan dolayı gözükmüyor veya bir araştıralım''Demek yerine Hakarete hakaret ile cevap verilmiş(bazı kişiler)..Hatta bir yönetici adres verip meydan okumuş..Bununlada yetinmeyip altta kırmızı yazı ile hakaret etmiş.(Kim ne derse desin kim alınırsa alınsın! Geldiniz forumun tadını bozdunuz muhterem aks kafaları !!!  Bu forumda bir alo dedi diye 700km yol giden insanlar vardı şimdi efendi efendi çekin gidin burda illa kovulmak mı gerek yüzsüzce)gibi bir imza atmış..(Belki genel imzası budur,ama bir yönetici böyle imza kulanamaz)
Benim anlatmak istediğim,oraya resim eklesem ne olur eklemesem ne olur,ama ben bu siteyide diğer aracımın sitesi gibi anlayışlı oldugunu düşündüğüm için kayıt oldum(Belkide öyledir yeni kayıt olmuş biri olak bu olayı gördüğüm için biraz farklı düşünceler oluştu)..Bana göre ne olursa olsun öyle cevaplar verilmemeliydi..Direk kişi banlanır,gerekli uyarı özelden yapılır ve seviye düşmemiş olur..Hepinize görevlerinde ve yaşantılarında başarılar diliyorum..Konuya son yorum yazışım budur..Daha fazla cevap veya yorum yazmıycam..Teşekkür ediyorum ilginiz ve cevaplarınız için..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2012, 11:18:57 »
Ayrıca eklentinin görünüp görünmemesi yeni eklenmmiş bir durumdur ancak gerekli yerlerde belirli olan şeyler var hangi rütbe ne yapabilir bazı bölümlerde aktif olmak için neler gereklidir gibi...  Aktif olmadan bazı bölümler görünemiyorsa aktif olmadan eklenti kullanamamak normal olsa gerek...

Kaldı ki hakaret etmek olayı başka boyutlara götürür...

Hepsini geçtim 300 yıllık internet kullanıcısı olan bir insanın herhangi bir upload sitesinden foto yükleyememeside ayrı bir ilginçlik...

Kendi adıma özür dileme erdeminin kıymetini ve ederini bilirim gel gelelim ki şu an o konumda değilim, saygılar...

Buradan gerisini tekrar yazıyorum çünkü aynı anda yazmışız...

Öncelikle benim imzam 1aydır orada duruyor ;)  Sizin gocunmanıza gerek yoktu zaten o mentalitede insanlar olsak üye alımını kapatırdık yanlışmıyım?

Diğer sayfada da belirttim yönetici diye normal imza kullanamaz mı bir insan? O kural nerede yazıyor kullanamaz derken ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2012, 11:51:29 »
Bakın daha öncede birçok sitede bulundum ve site yöneticeleri ilede dosluklarımız vardır.Egemen beyin uslubunu doğru buldugumu söylemedim..Tabiki oda hakarete varan kelimeler sarf etmiş..Burda benim söylemek istediğim Sizin yönetim olarak''Ya burda biraz iletişim kopukluğu olmuş,o linkler şundan dolayı gözükmüyor veya bir araştıralım''Demek yerine Hakarete hakaret ile cevap verilmiş(bazı kişiler)..Hatta bir yönetici adres verip meydan okumuş..Bununlada yetinmeyip altta kırmızı yazı ile hakaret etmiş.(Kim ne derse desin kim alınırsa alınsın! Geldiniz forumun tadını bozdunuz muhterem aks kafaları !!!  Bu forumda bir alo dedi diye 700km yol giden insanlar vardı şimdi efendi efendi çekin gidin burda illa kovulmak mı gerek yüzsüzce)gibi bir imza atmış..(Belki genel imzası budur,ama bir yönetici böyle imza kulanamaz)
Benim anlatmak istediğim,oraya resim eklesem ne olur eklemesem ne olur,ama ben bu siteyide diğer aracımın sitesi gibi anlayışlı oldugunu düşündüğüm için kayıt oldum(Belkide öyledir yeni kayıt olmuş biri olak bu olayı gördüğüm için biraz farklı düşünceler oluştu)..Bana göre ne olursa olsun öyle cevaplar verilmemeliydi..Direk kişi banlanır,gerekli uyarı özelden yapılır ve seviye düşmemiş olur..Hepinize görevlerinde ve yaşantılarında başarılar diliyorum..Konuya son yorum yazışım budur..Daha fazla cevap veya yorum yazmıycam..Teşekkür ediyorum ilginiz ve cevaplarınız için..

Keşke tüm yeni üyelerimiz sizin gibi olsa Cemil bey inanın ben foruma ilk üye olduğumda üslup sadece bu şekildeydi ama malesef ya insanların toleransı azaldı ya da yöneticiler sürekli sizin gördüğünüz ya da görmediğiniz bu gibi üsluplarla karşılaştı ve artık yoruldu....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2012, 15:30:59 »
cemil bey'e hak veriyorum. muhabbetin içinde veya dışında olsun, isterse hiç haberi olmasın; aramıza yeni katılmış ya da katılmayı düşünen bir üyenin herhangi bir yönetici veya üyenin imzasında bazı insanlara karşı ağır ithamlarda bulunan ve buralardan defolmasını dileyen deyişleri gördüğü zaman içinde bulunduğumuz forum hakkında kafasında mutlaka soru işareti ya da olumsuz düşünceler belirecektir. teknik bilgi ve tecrübesinden faydalanabileceğimiz bir vatandaşımız belki üye olmaktan vazgeçecek, bizler de paylaşımlarından mahrum kalacağız. üstelik bu konu, insanlar arasında da yayılabilme ihtimâline sahiptir. bu kadar güzel bir ortamın diğer platformlara örnek olacak eylemler sergilemesi, sanırım bize yakışan olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2012, 16:49:05 »
forum yöneticilerinin de aynı bizim gibi insan olduklarını unutmamak lazım bence...
sonuçta onlar da duyguları olan insanlar, aynı bizim gibi sevdikleri, sevmedikleri üyeler olabilir...
her ne koşulla olursa olsun, bir insandan hakaret karşısında sessiz kalmasını beklemek yanlış olur diye düşünüyorum ben, ayrıca ben burdaki yöneticilerin hiçbirinin de şahsi meseleleri nedeniyle forumdan birilerine haksızlık veya kayırma yaptığını görmedim...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...