0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakın daha öncede birçok sitede bulundum ve site yöneticeleri ilede dosluklarımız vardır.Egemen beyin uslubunu doğru buldugumu söylemedim..Tabiki oda hakarete varan kelimeler sarf etmiş..Burda benim söylemek istediğim Sizin yönetim olarak''Ya burda biraz iletişim kopukluğu olmuş,o linkler şundan dolayı gözükmüyor veya bir araştıralım''Demek yerine Hakarete hakaret ile cevap verilmiş(bazı kişiler)..Hatta bir yönetici adres verip meydan okumuş..Bununlada yetinmeyip altta kırmızı yazı ile hakaret etmiş.(Kim ne derse desin kim alınırsa alınsın! Geldiniz forumun tadını bozdunuz muhterem aks kafaları Bu forumda bir alo dedi diye 700km yol giden insanlar vardı şimdi efendi efendi çekin gidin burda illa kovulmak mı gerek yüzsüzce)gibi bir imza atmış..(Belki genel imzası budur,ama bir yönetici böyle imza kulanamaz)Benim anlatmak istediğim,oraya resim eklesem ne olur eklemesem ne olur,ama ben bu siteyide diğer aracımın sitesi gibi anlayışlı oldugunu düşündüğüm için kayıt oldum(Belkide öyledir yeni kayıt olmuş biri olak bu olayı gördüğüm için biraz farklı düşünceler oluştu)..Bana göre ne olursa olsun öyle cevaplar verilmemeliydi..Direk kişi banlanır,gerekli uyarı özelden yapılır ve seviye düşmemiş olur..Hepinize görevlerinde ve yaşantılarında başarılar diliyorum..Konuya son yorum yazışım budur..Daha fazla cevap veya yorum yazmıycam..Teşekkür ediyorum ilginiz ve cevaplarınız için..