0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet, bu performans benim de dikkatimi çekti. Aurislerde çok cazip kampanyalar mı var acaba bizim duymadığımız
Herkes Aurisin kasa değiştireceğini biliyor ve koşa koşa Auris alıyor ilginç.
yeni kasa çıkacağı için 53,000 TL olan liste fiyatından 5.000 Tl indirimle araç satılıyor+Toyota Markası
Öle tabiki onunda etkisi büyük, bana kalsa bende gider aynı şekilde Auris alırım yeni kasayı almam eksikler giderilsin diye.
Kanka yeni kasanın makyajlısını birlikte alacağız seninle. 1.6 dizel 300 nm tork
yeni kasa auris almayı planlıyorum fakat bir kaç sene daha bekleyip eksikliklerini hatalarını gidermesini bekliyorum tabi birde kullananların memnuniyetine göre karar vercem...
bende yeni kasaları çok beğendim fakat ben eski kasa aurislere hayranım o yüzden bir kaç yıl daha kullanmak istiyorum
fiyatlarda baya br düşüş var.yeni araç için auris comfort ekstra d4d 46 250 ye bıraktılar beyaz renk.gecen sene gıttıgımde bu zamnlar 47 den asagı ınmemıslerdi :)üstelik bagaj havuzu koruma bantları hediye .arabayı almadım ama kendı kendıme mutlu oldum 'bak gecen sene vermediniz şimdide ben almıyorum '' duygularına kapıldım
çok iyi fiyat,ben Mart ayında mmt vitesi 48.000 TL ye almıstım.Liste fiyatı 53.000 küsür olan fiyat kampanya ile 51.000'e düşmüştü,ben bayiden 48.000 TL ye almıştım
Aurisin fiyatı ne kadar düşsede benim aldığım zamanki fiyatlara gerilemedi. Ben Kasım 2010'da 1.4 d4-d comfort extrayı, çelik jant, yan kapı bantları ve park sensörünü 43.000 TL ye almıştım. Belki yıl sonunda bu fiyata satılabilir.