0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pil ömründen dolayı dizel iphone diye dalga geçiliyor sanal alemde
bu ayfonu günde 3 kere şarj ettiğim de oluyor 3 günde 1 şarj ettiğim de
HTC one X aldım geçen ay daha öncede LG Optimus SOL kullanıyordum androidin güzelliğini geçtim One X te birkere programın takılıp kilitlendişğini görmedim 1.5Ghz 4 çekirdek işlemci , dünyanın en hızlı internet erişimi (telefonlarda) 8MP kamera FULL HD vidyo kaydı , Super IPS LCD2 ekran , 4.7 inç devasa ekran , çizilmez Gorilla Glass 3 ekran camı vs vs kesinlikel iphone yanına yaklaşamaz.vidyoyu izleyin HTC one x screen scratch TestHTC One X vs Apple iPhone 4S
Mahmut valla benim aklımda yoktuda düşeş geldi biliyormusun bilmemde benim helikopterlerim var uzaktan kumandalı onlardan birini verdim ve telefonu aldım Telefonu aldığımda arka kapağı ve ekran koruyucusu vardı hiç çekmedim ama çekmeyi düşünüyorum insanın içide el vermiyor ne olur ne olmaz diye çekmedim şu helikopterden verdim bitane
helikopter çok ben mahmut daha bunlardan 3 4 tane var bitanede devasa bişey var bende S3 ve one X arasında kalmıştım ama HTC yi eskiden beri severim gönlüm ona kaydı
Dizel ayfon iyiymis. Bende de sirket telefonu olarak Galaxy S var ve özel telefon olarak ilk ayfon mevcut (2G).Android hosuma gitmesine ragmen telefondan hic memnun degil. Cok instabil. Deutsche Telekom kendi firmware hazirlamis ve degistirmek icin hacklemek gerekiyor; ugrasamadim. Sarj 1 gün zor dayaniyor. Ekim basi sirket telefonunu ayfon 4s ile degistiriyorum. Bakalim o nasil. 5 yillik Ayfon en az 2 gün dayaniyor. Halen de calisiyor.
http://www.haber7.com/telefon-dunyasi/haber/924462-iphone-5teki-ciddi-hata