Gönderen Konu: Resim eklemek..!!  (Okunma sayısı 1508 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Resim eklemek..!!
« : Eylül 12, 2012, 16:39:08 »
Malesef bir arakdaş burada resim ekleme ile ilgili şikayetini sunmuş,bazı arakdaşlar ti ye almış bazılarıda hakaret boyutuna yaklaşan lakait cevaplar vermiş..AMa malesef bende aynı durumdayım..Bölüm yöneticisi Mehmet bey resimli bir paylaşım sunmuş,olayda burda zaten o dediği sekme (Ekler ve diğer seçenekler)ye tıkladıgımızda,Dosya ekle-gözat sekmeleri çıkmıyor..(Firefox kulanıyorum ve Adblock plus tarzı programda kapalı)..hatayı kendinizde aramayıp,karşı tarafı rencide edici yazışmalara girmenizde hiç yakışık almamış..(Bölüm yöneticisi Hande hanım''Lütfen gitmeyin Egemen bey üzmeyin bizi.....'')Şimdi banada o konuyu açan arkadaş gibi davranmazsınız inş..Eski Konu''Resim nasıl ekleyebilirim''Teamviewer dan bahsedenler bile olmuş :))))) adam haklı..Sen site kurucan ve siteye giren en cahil insanın bile çözmesi gerekirken(Yani okadar basit olmalı)Bu programdan bağlantı kurup sen yapıcan :)))..Kesinlikle o resim gönderi olayınız sizden kaynaklanan sorun..Mutlaka halledilmeli...
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Toyota Club Türkiye

Resim eklemek..!!
« : Eylül 12, 2012, 16:39:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
Ynt: Resim eklemek..!!
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2012, 16:43:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2012, 16:44:56 »
Cemil abi http://www.hizliresim.com/ sitesine girip resmi yükledikten sonra 3-4 link çıkıyor o linklerde forum linki olanı kopyalayıp mesajınıza yapıştırdınız mı resmi yüklemiş oluyorsunuz ben bu şekilde ekliyorum resimleri en sorunsuzu diyebilirim .

Eğer yapamassanız daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2012, 16:45:59 »
Yok http olarak yükleniyor Pc den yüklenmiyor..Yukarda hatalı olan bölümün resmini çekip ekledim zaten..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2012, 16:46:24 »

Abi ortadaki linki (Forumlar linkini) mesajınıza yapıştırırsanız olacak .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2012, 16:48:17 »
Yok http olarak yükleniyor Pc den yüklenmiyor..Yukarda hatalı olan bölümün resmini çekip ekledim zaten..

Abi direk site üzerinden değil http://www.hizliresim.com/ adresinden uploud ettiniz mi size 3 adet link veriyor ortadaki linki kopyalayıp mesajınıza yapıştırmanız yeterli .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2012, 16:50:10 »
Mahmut kardeşim,sorun o değil,Teşekkür ederim yardımın için,ama Pc den direk ekleme sekmesi çıkmıyor..Yani hızlı yükle veya başka bir siteye yükle ordan linki kopyala falan biraz saçma..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 12, 2012, 16:50:26 »
Google Crome Mevcutsa oradan denermisiniz birde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Eylül 12, 2012, 16:51:26 »
Denerim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Eylül 12, 2012, 16:53:51 »
Malesef şuan Crome dan girdim yine sekmeler yok..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #10 : Eylül 12, 2012, 16:55:30 »
Mahmut kardeşim,sorun o değil,Teşekkür ederim yardımın için,ama Pc den direk ekleme sekmesi çıkmıyor..Yani hızlı yükle veya başka bir siteye yükle ordan linki kopyala falan biraz saçma..

Rica ederim abi . Sorununuzu anladım o konuda yorum yapamıcağım ama resim eklemek isterseniz verdiğim linkten yükleyip foruma katabilirsiniz benim pc de direk site üzerinden ekleme sekmesi çıkmasına rağmen http://www.hizliresim.com/ mu kullanıyorum daha kolayıma geliyor .

Bu arada ben tarayıcı olarak google crome kullanıyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 12, 2012, 16:57:43 »
Önce insan olmayı bilmek. Aşağıda yazdıklarınızdan daha anlamlı. Asıl Dalkavukluğu siz yapıyorsunuz. 
BANA SİTENİN KULLANICI ADINI ŞİFRESİNİ VERSİN YEMİN EDİYORUM TAM 3 DK SÜRMEZ O İŞİ DÜZETMEM..NEYSE...SİZ ZATEN LAFTAN ANLAMADINIZKİ ŞİMDİ YAZDIKLARIMI ANLAYASINIZ...ADİOSSSSSSSSS...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Eylül 12, 2012, 17:00:52 »
CEMİL KARDEŞ DESTEĞİN İÇİN teşekkür EDERİM ..AMA O KENDİNİ BİLMEZ DALKAVUKLARA BEN BİR TÜRLÜ ANLATAMADIMMMMMMMMMMMM..KAFALARINCA DALGA GEÇTİLER BENLE AMA BİLMİYORLARDIKİ CEHALETİ TORUNLARI GİBİ DAVRANDIKLARINI ORDAKİ SEÇENEKLERE TIKLAYINCA RESİM DOSYA EKLE BUTONU ÇIKMADIĞINI.. BİR TÜRLÜ ANLATAMADIMMMMMM..NEYMİŞ HERKES YAPIYOMUŞ BEN NASIL YAPAMIYOMUŞUM SAÇMA SAPAN LAFLAR BİR TANESİDE YA BU NE DİYO Bİ BAKAYIM BENDE SORUNMU VAR ORDA DEYİP İLGİLENMEDİ...MEHMET ALİ BEY KARDEŞİM YARIM ETMEYE ÇALIŞTI SADECE ..GERİ KALANLARDA  İŞTE BURDA LAYLAYLOM..HAYATLARINDA SİTE GÖRMEMİŞLER..BURDA İŞTE KENDİ ÇAPLARINDA CILIZDAN BİŞEY YAPMIŞLAR KEDNİLERNİDE ADMİN YÖNETİCİ GİBİ İSİMLER KOYMUŞLAR VAKİT ÖLDÜRÜYORLAR...BANA SİTENİN KULLANICI ADINI ŞİFRESİNİ VERSİN YEMİN EDİYORUM TAM 3 DK SÜRMEZ O İŞİ DÜZETMEM..NEYSE...SİZ ZATEN LAFTAN ANLAMADINIZKİ ŞİMDİ YAZDIKLARIMI ANLAYASINIZ...ADİOSSSSSSSSS...
Egemen bey kesinlikle size haverdiğim konular var ama bazen sakin olmak gerekiyor..gerçi biraz fazla ileri gitmişler ama(Benim bile zoruma gitti açıkçası).Sadece hemen çekip gitme fikrine katılamıycam..Yanlış varsa düzeltilmeli..Sonuçta burdan çoğu kiş faydalanıcak..Fikirlerimizi Tartışarak ama hakaret ederk değil paylaşmamız gerek..Saygılar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Eylül 12, 2012, 17:01:46 »
Önce insan olmayı bilmek. Aşağıda yazdıklarınızdan daha anlamlı. Asıl Dalkavukluğu siz yapıyorsunuz.
Gökhan bey üzerinize almanıza gerek yok..tartışma çıkmasın lütfen..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 12, 2012, 17:17:16 »
CEMİL KARDEŞ DESTEĞİN İÇİN teşekkür EDERİM ..AMA O KENDİNİ BİLMEZ DALKAVUKLARA BEN BİR TÜRLÜ ANLATAMADIMMMMMMMMMMMM..KAFALARINCA DALGA GEÇTİLER BENLE AMA BİLMİYORLARDIKİ CEHALETİ TORUNLARI GİBİ DAVRANDIKLARINI ORDAKİ SEÇENEKLERE TIKLAYINCA RESİM DOSYA EKLE BUTONU ÇIKMADIĞINI.. BİR TÜRLÜ ANLATAMADIMMMMMM..NEYMİŞ HERKES YAPIYOMUŞ BEN NASIL YAPAMIYOMUŞUM SAÇMA SAPAN LAFLAR BİR TANESİDE YA BU NE DİYO Bİ BAKAYIM BENDE SORUNMU VAR ORDA DEYİP İLGİLENMEDİ...MEHMET ALİ BEY KARDEŞİM YARIM ETMEYE ÇALIŞTI SADECE ..GERİ KALANLARDA  İŞTE BURDA LAYLAYLOM..HAYATLARINDA SİTE GÖRMEMİŞLER..BURDA İŞTE KENDİ ÇAPLARINDA CILIZDAN BİŞEY YAPMIŞLAR KEDNİLERNİDE ADMİN YÖNETİCİ GİBİ İSİMLER KOYMUŞLAR VAKİT ÖLDÜRÜYORLAR...BANA SİTENİN KULLANICI ADINI ŞİFRESİNİ VERSİN YEMİN EDİYORUM TAM 3 DK SÜRMEZ O İŞİ DÜZETMEM..NEYSE...SİZ ZATEN LAFTAN ANLAMADINIZKİ ŞİMDİ YAZDIKLARIMI ANLAYASINIZ...ADİOSSSSSSSSS...

Canım benim adres belli GaRaGe 999 Düzce/ olmadı Darıcı Köyü Düzce ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 12, 2012, 17:30:26 »
Ahmet bey,bir yönetici olarak size yakıştıramadım..Sanırım siteleri karıştırdınız..Böylemi sorunu çözeceksiniz..Sizi kim yönetici yaptı bilmiyorum ama,bu tarz yöneticilerin oldugu yerde paylaşımda bulunmak istemem açıkçası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Eylül 12, 2012, 17:38:00 »
O kırmızı yazı içinde özür bekliyorum açıkçası..Önce efendi olalım,sonra yönetici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Eylül 12, 2012, 18:28:48 »
Arkadaşlar konu çok uzamış, bunun nedeni de diğer yöneticiler ile sistemin detaylarını her ayrıntısına kadar paylaşacak vaktim olmaması.

Eklenti sisteminde herhangi bir problem yoktur. Güvenlik nedeniyle "Aktif Toyotacı" rütbesi altındaki üyeler eklenti yapamazlar.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 13, 2012, 08:31:29 »
Ahmet bey,bir yönetici olarak size yakıştıramadım..Sanırım siteleri karıştırdınız..Böylemi sorunu çözeceksiniz..Sizi kim yönetici yaptı bilmiyorum ama,bu tarz yöneticilerin oldugu yerde paylaşımda bulunmak istemem açıkçası..

Öncelikle Cemil bey (bu tartışmada ki) daha önceki konuları da incelerseniz biz birşey demeden hakaret aldığımızı görebilirsiniz bu bağlamda forumun huzurunu kaçırmamak adına bende madem aynı şehirdeyiz diyedirek adresimi verdim bunda bi sakınca görmüyorum insanlar konuşa konuşa ;)

Kırmızı yazıya gelince genel bir sesleniş yoktur orada anlayan anlamış yarası olan zaten gocunmuştur... Bastırarak tekrar ediyorum insanlar moderatör ya da yönetici diye şahsi imzalarını yazamazlar diye bir kural yok lütfen yöneticilere karşı tavırlarımıza dikkat edelim, saygılar...

Olayın kalanı burada diye kilitli konuya yazdım, özel mesaj atarsanız dilerseniz sizinde cevabınızı buraya ekleyebiliriz...