0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok http olarak yükleniyor Pc den yüklenmiyor..Yukarda hatalı olan bölümün resmini çekip ekledim zaten..
Google Crome Mevcutsa oradan denermisiniz birde
Mahmut kardeşim,sorun o değil,Teşekkür ederim yardımın için,ama Pc den direk ekleme sekmesi çıkmıyor..Yani hızlı yükle veya başka bir siteye yükle ordan linki kopyala falan biraz saçma..
BANA SİTENİN KULLANICI ADINI ŞİFRESİNİ VERSİN YEMİN EDİYORUM TAM 3 DK SÜRMEZ O İŞİ DÜZETMEM..NEYSE...SİZ ZATEN LAFTAN ANLAMADINIZKİ ŞİMDİ YAZDIKLARIMI ANLAYASINIZ...ADİOSSSSSSSSS...
CEMİL KARDEŞ DESTEĞİN İÇİN teşekkür EDERİM ..AMA O KENDİNİ BİLMEZ DALKAVUKLARA BEN BİR TÜRLÜ ANLATAMADIMMMMMMMMMMMM..KAFALARINCA DALGA GEÇTİLER BENLE AMA BİLMİYORLARDIKİ CEHALETİ TORUNLARI GİBİ DAVRANDIKLARINI ORDAKİ SEÇENEKLERE TIKLAYINCA RESİM DOSYA EKLE BUTONU ÇIKMADIĞINI.. BİR TÜRLÜ ANLATAMADIMMMMMM..NEYMİŞ HERKES YAPIYOMUŞ BEN NASIL YAPAMIYOMUŞUM SAÇMA SAPAN LAFLAR BİR TANESİDE YA BU NE DİYO Bİ BAKAYIM BENDE SORUNMU VAR ORDA DEYİP İLGİLENMEDİ...MEHMET ALİ BEY KARDEŞİM YARIM ETMEYE ÇALIŞTI SADECE ..GERİ KALANLARDA İŞTE BURDA LAYLAYLOM..HAYATLARINDA SİTE GÖRMEMİŞLER..BURDA İŞTE KENDİ ÇAPLARINDA CILIZDAN BİŞEY YAPMIŞLAR KEDNİLERNİDE ADMİN YÖNETİCİ GİBİ İSİMLER KOYMUŞLAR VAKİT ÖLDÜRÜYORLAR...BANA SİTENİN KULLANICI ADINI ŞİFRESİNİ VERSİN YEMİN EDİYORUM TAM 3 DK SÜRMEZ O İŞİ DÜZETMEM..NEYSE...SİZ ZATEN LAFTAN ANLAMADINIZKİ ŞİMDİ YAZDIKLARIMI ANLAYASINIZ...ADİOSSSSSSSSS...
Önce insan olmayı bilmek. Aşağıda yazdıklarınızdan daha anlamlı. Asıl Dalkavukluğu siz yapıyorsunuz.
Canım benim adres belli GaRaGe 999 Düzce/ olmadı Darıcı Köyü Düzce
Ahmet bey,bir yönetici olarak size yakıştıramadım..Sanırım siteleri karıştırdınız..Böylemi sorunu çözeceksiniz..Sizi kim yönetici yaptı bilmiyorum ama,bu tarz yöneticilerin oldugu yerde paylaşımda bulunmak istemem açıkçası..