Gönderen Konu: Şoför camında sorunum var  (Okunma sayısı 949 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2006 1.4 D-4D Terra(Manuel)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Şoför camında sorunum var
« : Eylül 12, 2012, 14:47:37 »
 Sevgili forum arkadaşlarım şöyle bir sorunum var.2006 coralla dizel aracım var şoför camını indirirken normal ve sakin iniyor ama kaldırırken yaklaşık yarıyı geçtikten sonra sanki üst arkaya doğru ucu dışarı çıkacakmış gibi olup tekrar yuvaya biraz ayarsız girip kapanıyor.Bende hafta sonu kapı döşemesini söküp bir bakayım dedim .Döşeyi söküp naylonunu aralayıp mekanizmaya veya nedir durum diye baktım.Biraz gres yağı ile yağladım ve aşağı yukarı defalarca açıp kapadım sorunsuz çalıştı iyi dedim herhalde sorun çözüldü dedim kapadım.Sonra yine denedim aynı sorun devam ediyor.Bu işi çözemedim eğer arıza varsa neden döşe açıkken yapmadı sanki orasına gelince bir yeremi değiyor acaba deyip tekrar söktüm sorun yok takınca yine aynı sorun başladı.
 Sözü uzattığım için kusura bakmayın şimdi acaba sorunum sizce ne olabilir.Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Şoför camında sorunum var
« : Eylül 12, 2012, 14:47:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corollamı özledim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '11
  • 10 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
Ynt: Şoför camında sorunum var
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2012, 19:01:30 »
camın ayna tarafındaki ve direk tarafındaki fitile ve wd-40 yağlayıcı sıkın kirleri akıtsın. kapıdaki süpürgelikleri ıslak mendille silip temizleyin yani fitillerin içine pislik girmiş olabilir fitiller camın kalkmasını engelliyor olabilir. o yüzden öne doğru zorlayarak kalkıyor olabilir.
süpürgelikleri yağlamayın cama bulaşır. sadece sağlı sollu dik duran fitilleri üst taraftaki fitilide yağlamayın!!
Chevrolet Cruze 40,000 km 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2006 1.4 D-4D Terra(Manuel)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Şoför camında sorunum var
« Yanıtla #2 : Ekim 22, 2012, 10:15:59 »