0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki aracı servise götürünce servis diyorki atıyorum çamurluk orjinal parça ile değişmiş.(ben önceki aracımı satarken reno r-servisine götürdüm alıcı ile birlikte eksper raporunda bunu söylüyolar ve yazılı olarak da veriyorlar) bu aracımı yeni alırkende toyotaya gidip aynı işlemi yapmak istedim fakat toyotanın kendi araçlarına eksper raporu vermediğini öğrendim sonrada özel bir servise giderek ordaki ustaların söylemlerine göre aracı aldım.ama genede merak ediyorum bunun bir yolu olmalı diye düşünüyorum eğer bilgisayarlı bir sistemle tesbit edilebiliyor ise demekki bilgisayarın değişimi tespit ettiği bir data var o nedir???
Toyota servislerde ekspertiz yapımını yasakladı arkadaşlar . Kaçak göçek işi yapan belki çıkar ama yazılı olarak değil sözlü beyan ederler diye düşünüyorum.Tanıdıgınız ustaya emanet edeceksınız baska alternatıf cıkmıyor .
hadi ya, e çok saçma değil mi, madem toyota marka araçlar üzerinde böyle söz söylemeye yetkileri yok, toyota "yetkili" servisi demesinler o zaman kendilerine...
az yetkili servis toyota servisleri insani deli ediyor bazen
Bence marka adı altında verdikleri hizmetten değilde insanların art niyetleri ile mücadele etmemek adına ekspertiz hizmeti vermiyorlardır.