Gönderen Konu: Nasıl resim ekleyebilirim ?  (Okunma sayısı 1162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • İNSANLARIN MUTLULUKARI YADA MUTSUZLUKLARI ,TALİHİN
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Nasıl resim ekleyebilirim ?
« : Eylül 12, 2012, 10:09:34 »
arkadaşlar ben dün üye oldum bugun gidiyorum...çok sinirlendim kızdım..nereye tıklasam ayrı bir sayfa açıyor..bir çok metin okuyorum yanıtla dicem altında saçma sapan kayıtlı diye bir yazı ve ip ile ilgi bişey var var başka bişey yok kimi sayfada var yanıtla kimi sayfada yok..bir ilan vericez ne verdiğimiz ilan yayınlanıyor zaten veremiyosun resim ekleme gibi bir yeri yok moderatör yazmış şöle böle yap diye.yeni açtığım konun altında olan meüler bunlar buyrun

Ekler ve diğer seçenekler

Yanıt gönderildiğinde haberdar et.
 Bu konuyu kilitle.
 Konuya geri dön.
 Gülümseme kullanma.
resim ekle diye bir yazı ben göremiyorum..neyse kimse kırlmasın alınmasın ne ayrdımcı olan var..nede ayrıntılı bilgi veren zar zor 2 kişiye bişeyler yazdık saçma sapan karışık bir site...20 yıldır net kullanrıım bu kadar kullanılması zor karışık bir site görmedim... otomobil sohbet konuları diyo tıklıyom yazının üstüne bu böelümöe girme yetkiniz yok diyo ya varmı böel bişey bu bir şirket programımıda öyle uyarılar veren bieşy koyuyorusn yaa ..yani varya bir resim eklemek ve ilan vermek için buı kadar hiç sinirlenmemiştim evde olsam çokdan kırmıştım nalet olası bilgisayarı ...hiçmii bieşy görmedi bu site sahibi bilmem metin yazarsın altında dosya- resim ekle diye bieşy koyarsın 1 dk olur biter...yukarıda elli tane kayan yazı daktio yazı gibi gereksiz menüler koymuşlar önemli şeyler yok

Toyota Club Türkiye

Nasıl resim ekleyebilirim ?
« : Eylül 12, 2012, 10:09:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: allah aşkına bu sitenin sahibi kim yaaaa
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2012, 10:12:01 »
Egemen bey bilgisayarı kıracak kadar sinirlendiyseniz size yardımcı olmak hususunda çekimser kaldım.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2012, 10:17:51 »
Kullandığım en kolay sitelerden biri. Yapmak istediğinizi çok rahat bulabiliyorsunuz. Bilgisayarla size kolay gelsin.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2012, 10:19:48 »
Ayrıca "konuyu kilitle" butonu isteğinizi yönetime bildirdim cevap bekliyorum Egemen bey.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2012, 10:25:11 »
Dostum, sakin ol ve o klavyeyi yerine bırak :D

Şaka bir yana, dünyanın en çok kullanılan forum şablonlarından birini alıp kendimize adapte ederek kullanıyoruz. Tam olarak nerede sorun yaşadığınız anlayamadım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2012, 10:26:54 »
Bütün sorun arkadaşlar egemen bey sayfayı azcık aşağı indirse dosya ekleyi görecek ve gözat a tıkllayıp dosyayı ekleycek o kadar.Ve dosya büyüklüğü 512 k yı geçmeyecek.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2012, 10:38:25 »
Bütün sorun arkadaşlar egemen bey sayfayı azcık aşağı indirse dosya ekleyi görecek ve gözat a tıkllayıp dosyayı ekleycek o kadar.

mehmet sayfayı print scrn ayptım buraya bi koyabilsemde sende bana göstersen sayfanın aşağısı yukarısı varnmı diyede ..işte sitenin acizliğinden onuda gösteremiyorum...valla burdada resmen acemi olduk yaa kullanıcı olarak bunalrıdamı görücektik..bak ya anlamak istemiyoerrsunuz sende oku site yöneticisi hani tam olarak anlamammışsın ya nerde sorunn yaşadığımı..diyorum ki yeni konu diyorum ve mesajımı ilanımı yazıyorum ve altına resmini koyucam ama nalet olası bu istede ekler ve diğer seçenekelre bastığımda al buyu bular çıkıyor

Ekler ve diğer seçenekler

Yanıt gönderildiğinde haberdar et.
 Konuya geri dön.
 Gülümseme kullanma.

şimdi biriniz çıksın bana bu sayfanın daha altı varmı onu söyleisn ve benmi körüm yoksa burda resm yada dosya ekle yazıyoda ebnmi göremiyorum..yada yeni kullanıcı olduğum için size görünen has bişeymi resime kel yeri...nalet olsun yaaaaaaaaaa ......neyse boşverin....hepinize byeeeee

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
Ynt: Nasıl resim ekleyebilirim ?
« Yanıtla #7 : Eylül 12, 2012, 11:08:04 »
Eğemen bey sizin amacınız bağcıyı dövmek.Size kaç defa özel mesajda yardımcı olamaya çalıştım.Hatta resimleri atın ben ekleyeyim dedim.20 yıllık bilgisayar kullanıcısı olabilirsiniz ama dikkatsiz ve nezeketsizniz.Bu kadar kişi ekleyebiliyorsa sizde yapabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Eylül 12, 2012, 12:02:02 »
Lütfen gitmeyin Egemen bey üzmeyin bizi.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 12, 2012, 12:29:06 »
O değilde internet çıkalı yirmi yıl mı olmuş :lol: Vay arkadaş bea yaşlandııııık :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 12, 2012, 12:40:10 »
Egemen bey. Team viewer Programı var bilirsiniz onu indirin bana özelden Id ve Pw gönderin ben size yardımcı olayım. Bilgisayarınıza bağlanıp sorun sizdemi yoksa gerçekten forumdamı sıkıntı var anlarız. Gerçi bizde görünürde sıkıntı yok ama bilemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #11 : Eylül 12, 2012, 13:04:41 »
Eğemen bey sizin amacınız bağcıyı dövmek.Size kaç defa özel mesajda yardımcı olamaya çalıştım.Hatta resimleri atın ben ekleyeyim dedim.20 yıllık bilgisayar kullanıcısı olabilirsiniz ama dikkatsiz ve nezeketsizniz.Bu kadar kişi ekleyebiliyorsa sizde yapabilirsiniz.

mehmet bey yardıcı olamya çalıştınız teşekkür ederim ama resimleri sizin yükelmeniz bişey ifade etmicektir..
sonuçta hala ben yükleyememiş olucam birileri yorum yapmış sayfayı aşağı çeksin, eklere tıklasın falan filan diye biride dün net kullanmaya başlamış netin kaç yılında çıktığını bilmiyo birde ukalalık yapıyor..biri çıkmış terbiyesizlik yapıyor burada huzur kaçırdın diye...ama hala o boş konuşan kendini bilmezler benim dediğimi bir türlü anlamamış...bahsetikkleri o sayfada neler yazdığını kopyaladım size  neyse...arkadaşalr tamam ben beceriksizim yapamadım önemide yok artık ..şimdi burdan üyeliği nasıl iptal ederiz bunun hakkında yarımcı olursunuz herlade ..bunu yapmakta sor olamsa gerek....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Eylül 12, 2012, 13:33:27 »

mehmet bey yardıcı olamya çalıştınız teşekkür ederim ama resimleri sizin yükelmeniz bişey ifade etmicektir..
sonuçta hala ben yükleyememiş olucam birileri yorum yapmış sayfayı aşağı çeksin, eklere tıklasın falan filan diye biride dün net kullanmaya başlamış netin kaç yılında çıktığını bilmiyo birde ukalalık yapıyor..biri çıkmış terbiyesizlik yapıyor burada huzur kaçırdın diye...ama hala o boş konuşan kendini bilmezler benim dediğimi bir türlü anlamamış...bahsetikkleri o sayfada neler yazdığını kopyaladım size  neyse...arkadaşalr tamam ben beceriksizim yapamadım önemide yok artık ..şimdi burdan üyeliği nasıl iptal ederiz bunun hakkında yarımcı olursunuz herlade ..bunu yapmakta sor olamsa gerek....

malesef üyelik iptali diye bir durum söz konusu değil ama Adminlerimizden birine özel mesaj atarak sebebini anlatabilirseniz bu konuda size yardımcı olacaklardır.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #13 : Eylül 12, 2012, 13:52:59 »
malesef üyelik iptali diye bir durum söz konusu değil ama Adminlerimizden birine özel mesaj atarak sebebini anlatabilirseniz bu konuda size yardımcı olacaklardır.....

:))))))) neden şaşırmadım acaba....bu şekilde  bu kadar eksikli hatalı ve o kadar söylememize rağmen çözüm yolu bulunamayan ,resim ekleme butonu olmayan bir sitede nasıl üyelik iptali olsunki....işe bak ya üye ol  ama iptal edemessin ,bu bir mağzaya girdinmi alışveriş yapmadan çıkamassın gibi bişey olmuş...neyse yinede teşekkür bilgi için hoşcakal....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 12, 2012, 13:56:36 »
Yapabilceğiniz en kolay şey Şifrenizi karışık harfler yapıp üyelikten çıkmanız bu sayede istenizde giremezsiniz  ;)
:))))))) neden şaşırmadım acaba....bu şekilde  bu kadar eksikli hatalı ve o kadar söylememize rağmen çözüm yolu bulunamayan ,resim ekleme butonu olmayan bir sitede nasıl üyelik iptali olsunki....işe bak ya üye ol  ama iptal edemessin ,bu bir mağzaya girdinmi alışveriş yapmadan çıkamassın gibi bişey olmuş...neyse yinede teşekkür bilgi için hoşcakal....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 12, 2012, 14:31:38 »
Konunun gerek üyeye gerekse foruma bir faydası olmadığından gereksiz polemiklere yönelmemesi adına kilitliyorum.Eğemen beyin isteği yönetime zaten ulaştırılmıştır.

Bunun yanında resim eklemeyi öğrenmek isteyen üyemiz olursa bilgisayar başında bulunup ekleyeceği resimleri 512 k olacak şekilde küçüktür ve benimle yada herhangi bir yönetici ile iletişime geçerse gereken yardımı alacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Eylül 12, 2012, 14:41:24 »
kısaca resim böyle eklenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Eylül 12, 2012, 15:51:13 »
Egemen Bey, hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bence foruma bir de Internet Explorer dışında başka bir tarayıcı ile girin.
Folgsamkeit macht frei...