0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bütün sorun arkadaşlar egemen bey sayfayı azcık aşağı indirse dosya ekleyi görecek ve gözat a tıkllayıp dosyayı ekleycek o kadar.
Eğemen bey sizin amacınız bağcıyı dövmek.Size kaç defa özel mesajda yardımcı olamaya çalıştım.Hatta resimleri atın ben ekleyeyim dedim.20 yıllık bilgisayar kullanıcısı olabilirsiniz ama dikkatsiz ve nezeketsizniz.Bu kadar kişi ekleyebiliyorsa sizde yapabilirsiniz.
mehmet bey yardıcı olamya çalıştınız teşekkür ederim ama resimleri sizin yükelmeniz bişey ifade etmicektir..sonuçta hala ben yükleyememiş olucam birileri yorum yapmış sayfayı aşağı çeksin, eklere tıklasın falan filan diye biride dün net kullanmaya başlamış netin kaç yılında çıktığını bilmiyo birde ukalalık yapıyor..biri çıkmış terbiyesizlik yapıyor burada huzur kaçırdın diye...ama hala o boş konuşan kendini bilmezler benim dediğimi bir türlü anlamamış...bahsetikkleri o sayfada neler yazdığını kopyaladım size neyse...arkadaşalr tamam ben beceriksizim yapamadım önemide yok artık ..şimdi burdan üyeliği nasıl iptal ederiz bunun hakkında yarımcı olursunuz herlade ..bunu yapmakta sor olamsa gerek....
malesef üyelik iptali diye bir durum söz konusu değil ama Adminlerimizden birine özel mesaj atarak sebebini anlatabilirseniz bu konuda size yardımcı olacaklardır.....
)))))) neden şaşırmadım acaba....bu şekilde bu kadar eksikli hatalı ve o kadar söylememize rağmen çözüm yolu bulunamayan ,resim ekleme butonu olmayan bir sitede nasıl üyelik iptali olsunki....işe bak ya üye ol ama iptal edemessin ,bu bir mağzaya girdinmi alışveriş yapmadan çıkamassın gibi bişey olmuş...neyse yinede teşekkür bilgi için hoşcakal....