Gönderen Konu: corolla ile ilgili kaç sorum olacak.  (Okunma sayısı 1960 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
corolla ile ilgili kaç sorum olacak.
« : Eylül 11, 2012, 11:27:28 »
selam.beyler 3-4 ay önce babamın arkdaşının corollası çalındı.galiba 96 98 model olan kasadandı. :( arabanın yerinde olmadığını farkedip polise haber verdi ama iş işten gçti.tabikide.şimdi size bir soru sorcağım bizimde 2002 model terra var :) güvenlik için bir ışık yanıp sönüyor arabada yani arabayı kaçırmazlar demi :D biraz saçma ama merak ettim.

arabamız bu kasadan.

Toyota Club Türkiye

corolla ile ilgili kaç sorum olacak.
« : Eylül 11, 2012, 11:27:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla ile ilgili kaç sorum olacak.
« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2012, 11:36:50 »
samet kaçırırlar hiç merak etme.bir tanıdığımın sıfır daha 20 günlük ford arabasını çaldılar o yanıp sönen ışık immobilizer kodlu anahtar diyorlar ama hırsız bu onunda bir yolunu bulmuş sen en iyisi işini garantiye al kasko yaptır
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2012, 11:45:42 »
samet kaçırırlar hiç merak etme.bir tanıdığımın sıfır daha 20 günlük ford arabasını çaldılar o yanıp sönen ışık immobilizer kodlu anahtar diyorlar ama hırsız bu onunda bir yolunu bulmuş sen en iyisi işini garantiye al kasko yaptır

aynen mercedeste çift imbolizer var ama ... :D
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2012, 12:20:16 »
herkesin bir mesleği var hırsızda adı üstünde mastır yapmış kod falan hikaye bir ustam var aksesuar satıyor diyor ki ben bu alarmı satıyorum ama ben bile etkisiz hale getiririm hırsız nasıl getirmesin onun mesleği bu daha ne olsun yani doğru söze:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2012, 13:48:11 »
:) araba grarajda duruyor :) kasko kaç paradırki yaptırsam bide bi yere vursamda parasını veriyorlarmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2012, 14:05:07 »
:) araba grarajda duruyor :) kasko kaç paradırki yaptırsam bide bir yere vursamda parasını veriyorlarmı ?
kasko sen hatalı da olsan arabanın hasarını karşılıyor, alkollü ve ehliyetsiz sürücü kullanmıyorsa tabi.  kasko yaptırmanı tavsiye ederim. araç 2002 modelse yılbaşından sonra diğer firmalara yaptıramazsın, 10 yaşını geçtiği için. bence bu yıl bitmeden düşün taşın fiyat al kasko yaptır tam dolu olandan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Eylül 11, 2012, 14:06:37 »
:) araba grarajda duruyor :) kasko kaç paradırki yaptırsam bide bir yere vursamda parasını veriyorlarmı ?
ben 1 ay önce en dolu kaskodan 28000  araç bedelinde 1350 ye yaptırdım. aracım 2005 corolla sol.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Eylül 11, 2012, 14:12:21 »
önder bey bende 2007 hb var 30700 bedelden toyota kasko 1900 tl fiyat verdi ben halk bankası kaskoya 1253 tl ye yaptırdım fuul kasko mini onarımda dahil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Eylül 11, 2012, 19:05:29 »
kasko sen hatalı da olsan arabanın hasarını karşılıyor, alkollü ve ehliyetsiz sürücü kullanmıyorsa tabi.  kasko yaptırmanı tavsiye ederim. araç 2002 modelse yılbaşından sonra diğer firmalara yaptıramazsın, 10 yaşını geçtiği için. bence bu yıl bitmeden düşün taşın fiyat al kasko yaptır tam dolu olandan.

önder bey yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.bu sene yaptırsam kaç bin tlye yparlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Eylül 11, 2012, 20:10:33 »
samet bey gerçi önder beye sormuşunuz ama bende cvp vereyim 2002 sol alacaktım bir ara otomatik en uygun toyota kasko verdi(toyota bayilerinden ruhsat bilgilerinle sende fiyat alabilirsin) 1700 tl oda 10 yaş olduğu için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Eylül 17, 2012, 18:44:45 »
önder bey bende 2007 hb var 30700 bedelden toyota kasko 1900 tl fiyat verdi ben halk bankası kaskoya 1253 tl ye yaptırdım fuul kasko mini onarımda dahil
haklısınız, her firma farklı fiyat çıkarıyor. benim yaptırdığım firma öğretmenlere indirim yapıyormuş genlede o yüzden uygun gelmiş olabilir. bir de bir çok faktör var, sürücünün yaşı, plaka falan filan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Eylül 17, 2012, 19:02:11 »
önder bey yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.bu sene yaptırsam kaç bin tlye yparlar.
Tam olarak bilemem, dediğim gibi samet bey aracın plakasının ait olduğu şehrin trafik yoğunluğu, kaza riski ve araç sahibinin yaşı çok önemli, 35 -45 yaş arası uygun oluyor. ama 1500 den aşağı çıkmaz galiba. bu sene yaptırmazsanız eğer seneye toyota kaskodan başka seçenek kalmayacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 17, 2012, 19:07:26 »
Hırsızlık zor iştir :)

Büyük hırsızlıkları zeki insanlar yapar. Zamanında nedense hırsızlık üzerine araştırmalar yapmıştım. Dünyanın en büyük hırsızlarını incelemiştim. Hatta Arsen Lüpen ve Cingöz Recai serilerini okumuştum. Siz immobiliser falan diyorsunuz ama onların hepsi fasa fiso. Kaliteli bir hırsız için bunlar çocuk oyuncağı sınıfına bile girmez.

Elbette hırsızlığı övmüyorum. Allah hepsinin belasını versin. Ama demek istediğim hırsız eğer isterse her yerden herşeyi çalar. bkn: http://www.turkcebilgi.org/haberler/guncel/efsane-hirsiz-dunyanin-en-buyuk-ve-gizemli-elmas-soygununu-anlatti-290714.html#.UFdKc7IaOM4

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Eylül 17, 2012, 23:32:51 »
Hasan bey enteresan bir soygun hikayesi ve sonucu gerçekten kimsenin bilmemesi çok ilginç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 18, 2012, 03:43:22 »
konu hırsızlıktan açılmışken; dün akşam saat 7 gibi apartman görevlisi gelip üst dairenin kapısının kırılmış olduğunu ve hırsız girmiş olabileceğini söyledi. neyse kendilerine bir şekilde ulaşıldı ve hırsız girmiş olduğu teyit edildi. akşam geçmiş olsuna çıktığımda bana kapının böyle kırıldığında çıkan gürültüyü apartmanda hiç kimsenin duymamış olmasına serzenişte bulundular. bende, kendilerine o kadar çok gürültülü olduklarını bu yüzden apartman sakinlerinin bu gürültünün onlardan kaynaklanmış olabileceğini söyledim. ne yalan söyleyeyim; gürültüyü duymuştum ama bizi o kadar alıştırmışlar ki gerçekten kendi gürültüleri sanmıştım...
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 18, 2012, 03:44:13 »
sercan.abi plaka tam senlik :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...