0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet ali bey çalışmanızı ayakta alkışlıyorum. zaten sakin kullanılan ve fazla km yapmayan benzinli ve 6 vitesli şanzımana sahip bir araca lpg takmaya gerek yoktur. benzinin litresi 10 lira da olsa lpg'ye karşıyım şahsen. gerekirse bisiklete binerim. alkışınızı gönderdim.
ben yılda en az 15bin km yapan birisi olarak tartarini marka lpg taktırdım gayette memnunum.sizin hesabınıza göre bir kazancınız olmayacak.5-6lt arası şehir dışı yakıtını bir çok zaman tutturuyorum ama fabrika verisi şehir içi 8.9 olan bir araç nasıl oluyor 6.6 yakıyor bunu pek anlamadım.defalarca denemiş olmama rağmen 8.5 lt altına şehir içi yakıtım hiç düşmedi 100 km kullandım depoyu doldurdum 5-6 kere bu şekilde ölçüm yaptım.kış aylarında 10-12 lt buluyor servise bakıma gittiğimde yakıtı falan ölçtüler bir sıkıntı olmadığını söylediler.5 yılda 25.000 km yapan bir aracta lpg gereksiz olur.aracı alalı bir buçuk yıl oldu 26.000 km oldu .1500 liraya taktırmıştım lpg sistemini sizin hesabınıza göre amorti ettim.şunu söyleyebilirim önceki aracım hondaydı komşumun şu an mazda3 var şimdiki aracım auris japon arabaları lpgyle müthiş uyumlu.
şehirler arası 14.2 kuruş ne lpg ile ne de dizel ile duydum bence güzel ve ilginç bir ortalama hiç lpg düşünmeyin biraz daha zorlarsanız arac yakmayı bırakıp size hediye benzin verecektir
bende diyorum 22 kurusu nasıl 14.2 gördüm ayıp oldu mehmet ali bey e :)şehiriçi yoğun tarfiğe fazla girmiyosanız hiç gerek yok lpg taktırsanız bin kilometrede en fazla 60 tl farkeder sizin hesabınızla 50 binde 3 bin tl farkeder lpg taktır ruhsata işlet karı nerde bunun.