biz türkler çok değişik insanlarız.. farklı tiplerde üretilse diyoruz ki bir türlü toyota tasarım çizgisi tutturamadı.. aynı tasarım çizgilerine sahip araçlar üretse hepside aynı tipin büyüğü küçüğü
.. demek ki önemli olan kulp takmayı istemek.. gerisi kolay!
Toyota gibi araba firması yok, 10 araba alacak olsam onunu da toyota alırım, hepsi süper çizgilere sahip araçlar, yaşasın toyota... oh beee
toyotanin yeni cizgisi kesinlikle daha guzel
Toyota gibi araba firması yok, 10 araba alacak olsam onunu da toyota alırım, hepsi süper çizgilere sahip araçlar, yaşasın toyota... oh beee
timuçin bey yazdığınız şeyler işin içinden çıkmak birdaha tartışmamak için yazdığınız gibi görünüyor

sizin fikirlerinize herkez saygı duymalıdır sizde aynı şekilde diğer kişilerin fikirlerine saygı duymalısınız. ancak unutmayınız burası toyota formu beğenmiyorum dediğinizde emin olun bir cevap alırsınız bu gayet doğal çünkü burada toyotacılar var bende bi toyotacıyım hatta bazılarına göre marka fanatikliği bile yapıyorum ben herkeze saygılıyım sonradan özür dilemesinide bilirim. örneğin golf haberinde 3-4 kişi benimle karşıt fikirde iken onlarla tek başıma tartışabildim sonradan kırdığım insanlardan da özür diledim sizinde aldığınız cevapları normal karşılamanızı öneririm. maksat 10 araba almak değil x kişi toyota marka araç alıyorsa z ve y kişilerinin fikirleri x için önemli değildir o zaten kararını vermiştir ve mutludur.